ATEN CE775 USB VGA Dual View KVM Extender

ATEN CE775 USB VGA Dual View KVM Extender

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-5-2024
Art. nr. 14016486
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CE775
EAN 4710423778511
Gewicht artikel 2,709 kg

Beschrijving

KVM uitbreiding voor USB invoerapparaten en VGA systemen met twee schermen met audiotransmissie

Met de CE775 Dual Head KVM extenders van ATEN met signaalcompensatie hebt u toegang tot een computersysteem tot op 300 meter afstand via een console met twee schermen. Dankzij de mogelijkheid voor twee schermen kan het beeld eenvoudig op twee schermen worden weergegeven. Met de geavanceerde pc wekfunctie kan de lokale pc via RS-232 vanaf de externe console worden gewekt - u hoeft niet naar de lokale pc te gaan om deze weer in te schakelen. Dit voorkomt het constant heen en weer rennen tussen de lokale computer en de remote console, waardoor het werk efficiënter en flexibeler wordt.

Met de afstemknoppen op het voorpaneel kunt u de beeldkwaliteit snel en eenvoudig optimaliseren. Bovendien is de automatische synchronisatie van de latentieverschillen van de RGB kanalen mogelijk om de door afstand veroorzaakte beeldkwaliteitsverliezen gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren te corrigeren.

  • Ondersteuning voor twee schermen Sluit twee schermen aan en verzend het beeld van twee signaalbronnen naar een externe locatie op maximaal 300 m afstand met behulp van betaalbare Cat 5e/6-kabels
  • Bediening via twee consoles - hiermee kunt u uw systeem bedienen via de lokale en externe console (USB toetsenbord, muis en monitor)
  • Signaalcompensatie - synchroniseert automatisch de looptijdverschillen van de RGB-signalen als gevolg van de kabellengte
  • Pc wekondersteuning - druk gewoon op een drukknop op de externe console om een ​​lokale computer te wekken via RS-232
  • Verbeterde beeldkwaliteit - tot 1920 x 1200 bij 60 Hz (150 m), 1280 x 1024 bij 60 Hz (300 m)
  • Signaalsterkte/compensatieregeling - Maakt handmatige aanpassing van de afstand mogelijk
  • OSD schermmenu - handige instelmogelijkheden voor de beeldkwaliteit via de intuïtieve OSD menunavigatie
  • RS-232 seriële poort - Maakt verbinding met een seriële terminal of seriële apparaten zoals aanraakschermen of streepjescodescanners
  • Ingebouwde beveiliging tegen statische ontladingen tot 8 of 15 kV (8 kV contact, 15 kV flashover)

  • Ondersteunt en emuleert Sun/Mac-toetsenborden *
  • Ondersteunt breedbeeldformaten **

* 1. PC-sneltoetsen emuleren Sun/Mac-toetsenborden
2. Sun/Mac-toetsenborden werken alleen met Sun- of Macintosh-computers

** De EDID gegevens van de breedbeeldmonitor worden verzonden via de lokale beeldsignaaluitgang. Voor breedbeeldresoluties en monitoren sluit u de monitor aan op de lokale videosignaaluitgang of gebruikt u een ATEN EDID emulator.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-(IP) Verlenging
Produkt type KVM-Extender, VGA
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x CE775L USB KVM-extender (lokaal apparaat), 1x CE775R USB KVM-extender (extern apparaat), 1x LIN5-15X1-X2BG VGA-kabel, 1x 2L-5302U USB KVM-kabelset, 2x 0AD6-1605-24EG voedingen, 1x montageset , 1x gebruiksaanwijzing
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 220 mm
Diepte verpakking 330 mm
Gewicht verpakking 2.709 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,6 MB)

Download

User manual - English (2,3 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (4,6 MB)

Download

Technical drawing - English (30,9 KB)

Download

Meer PDF-gegevens - English (49,6 KB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?