ATEN CL3884NW 4-poorts Multi View Dual Rail WideSceen LCD KVM Duitse toetsenbord indeling

ATEN CL3884NW 4-poorts Multi View Dual Rail WideSceen LCD KVM Duitse toetsenbord indeling

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 6-5-2024
Art. nr. 14017145
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CL3884NW D
EAN 4719264649240
Gewicht artikel 14,635 kg

Beschrijving

De ATEN CL3884NW LCD KVM switch biedt een ruimtebesparende, gestroomlijnde benadering van KVM switchtechnologie door de integratie van een toetsenbord, een 18,5-inch LCD monitor met led achtergrondverlichting en een touchpad in een 1HE schuifchassis dat in een rack kan worden gemonteerd.

Het ontwerp met dubbele rail maakt onafhankelijke bediening van de LCD monitor, het toetsenbord en het touchpad mogelijk. Om het gebruik van de ruimte te maximaliseren, kunnen de toetsenbord- en touchpadmodules worden teruggeschoven naar "verborgen" wanneer ze niet worden gebruikt, terwijl de LCD monitor naar achteren kan worden gedraaid en gelijk met het rack kan worden geplaatst voor gemakkelijke monitoring van computeractiviteit.

De CL3884NW biedt real time monitoringfunctionaliteit door twee uitgangen aan de consolezijde te hebben. U kunt beide uitgangen bedienen om de volgende weergavemodi weer te geven: Quad View, Picture in Picture (PiP), Picture by Picture (PbP) en Picture on Picture (PoP). De weergavemodi hebben verschillende lay outopties waarmee u kunt aanpassen welke bronnen worden weergegeven.

  • De multi view console bestuurt maximaal vier videobronnen op één scherm met weergavemodi zoals quad display, picture in picture (PiP), picture by picture (PbP) en picture on picture (PoP)
  • Quick Access Toolbar - intuïtieve gebruikersinterface voor bewerken
  • Ondersteunt een extra console via USB/HDMI-poorten voor maximaal twee consoleschermen*
  • Aanpassing van de lay-out van de weergavemodus
  • Superieure videokwaliteit - 1920 x 1080 @ 60Hz
  • Computerselectie via drukknoppen, sneltoetsen en RS-232-commando's
  • Grenzeloos schakelen – plaats de muisaanwijzer op vensters om over te schakelen naar andere videobronnen

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type KVM-Switch, VGA
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x CL3884NW LCD KVM switch met standaard rack montageset, 2xLIN5-28V1-V11G KVM kabelsets (USB, HDMI, audio, 1,8 m), 2x KC06-0024-100G/200G L beugels, 1x LIN2-418K-E12G voedingskabel, 1x Gebruikershandleidingen
Monitor groote bij geintegreerde Console 18.5" (47 cm)
Keyboard-Layout DE
Aansluiting op het lichtnet Aansluiting voor koud toestel
Hoogte verpakking 140 mm
Breedte verpakking 680 mm
Diepte verpakking 620 mm
Gewicht verpakking 14.635 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (3,4 MB)

Download

User manual - English (9,4 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (2,0 MB)

Download

Technical drawing - English (142,0 KB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?