ATEN CS724KM 4-Poorts USB Boundless KM Switch

ATEN CS724KM 4-Poorts USB Boundless KM Switch

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14016971
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CS724KM
EAN 4719264646232
Gewicht artikel 1,085 kg

Beschrijving

De CS724KM is een 4-poorts USB KM switch waarmee gebruikers tot 4 computers kunnen bedienen met één toetsenbord en muis. Twee schakelaars kunnen in serie worden geschakeld om tot 8 computers vanaf één console te kunnen bedienen.

De CS724KM heeft verschillende innovatieve poortselectiemethoden. De gebruiker kan schakelen tussen de aangesloten computers met behulp van drukknoppen op het voorpaneel, sneltoets op het toetsenbord, muisaanwijzer, muiswiel en RS-232 commando's. De muisaanwijzermethode maakt gebruik van ATEN's exclusieve Boundless Switching technologie, waarmee de gebruiker kan schakelen tussen meerdere computers in uitgebreide multi monitor desktops door simpelweg de muisaanwijzer over elke schermgrens in elke richting te bewegen om onmiddellijk doelcomputers te selecteren en de volledige controle over te nemen.

  • Eén USB toetsenbord en muis om tot 4 computers te bedienen
  • Twee CS724KM in serie schakelen om tot 8 computers met één toetsenbord en muis te bedienen
  • Grenzeloos schakelen – Beweeg de muisaanwijzer gewoon over de rand van het scherm naar het juiste beeldscherm van de doelcomputer om de toetsenbord-/muisbediening van de ene naar de andere computer over te schakelen.
  • Boundless Switching Configuration Utility* – een intuïtieve GUI tool waarmee gebruikers monitorlay outs kunnen aanpassen
  • Poortselectie via drukknoppen op het voorpaneel, sneltoets op het toetsenbord, muisaanwijzer, muiswiel en RS-232 commando's
  • Zelfstandig schakelen tussen toetsenbord/muis, USB randapparatuur en audiofocus via sneltoetsen
  • Ondersteunt RS-232 seriële commando's
  • Ondersteunt Windows-besturingssystemen
  • Geen software nodig
  • Bus aangedreven - geen externe voeding nodig

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type KVM-Switch, VGA
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x 4-poorts USB Boundless KM-switch, 4x LIN6-04U1-V1BG USB-kabel (USB 2.0 A naar USB 2.0 B, 1,8 m), 4x LIN5-0205-21CG audiokabel (1,8 m) , 1x gebruiksaanwijzing
Aantal PCs 4
Geintegreerde USB-Hub ja
Aantal Poorten USB-Hub 2
Hoogte 2.5 cm
Breedte 8.06 cm
Diepte 20 cm
Gewicht 0.5 kg
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 170 mm
Diepte verpakking 300 mm
Gewicht verpakking 1.085 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,6 MB)

Download

User manual - English (6,3 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (3,2 MB)

Download

Technical drawing - English (23,8 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?