ATEN VE8950R 4K HDMI over IP-ontvanger

ATEN VE8950R 4K HDMI over IP-ontvanger

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 11-4-2024
Art. nr. 14016946
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VE8950R
EAN 4719264645686
Gewicht artikel 0,773 kg

Beschrijving

De ATEN VE8950R Video over IP ontvanger levert visueel verliesvrije 4K AV signalen met lage latentie over lange afstanden via een standaard gigabit netwerk.

De VE8950R biedt een effectieve, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve digital signage oplossing met de volgende functies en voordelen die direct de uitdagingen aanpakken waarmee systeemintegrators worden geconfronteerd bij het implementeren van AV over IP systemen.

De VE8950R Video over IP ontvanger is ontworpen om te voldoen aan de huidige behoeften aan 4K signaaloverdracht met meerdere schermen voor grote gebieden en is eenvoudig te installeren en te bedienen. Het is een ideaal product voor uiteenlopende omgevingen zoals beurzen, luchthavens, universiteiten, conferentiecentra en winkelcentra.

  • Onbeperkte schaalbaarheid en flexibiliteit
Breidt AV verbindingen uit van een eenvoudige point to point naar een multipoint to multipoint opstelling via LAN zonder afstandsbeperking. Biedt multifunctionaliteit in extender-, splitter-, matrixswitch-, videowall- en daisy chain-toepassingen
Combineer de nieuwste 4K schermen en 1080p schermen. De ingebouwde scaler schaalt het inkomende videosignaal automatisch naar de maximale resolutie van de aangesloten weergaveapparaten
  • Geen ingewikkelde IP instellingen
Eenvoudige configuratie waarvoor geen uitgebreide IT ervaring of bijkomend leren vereist is
Moeiteloos schakelen tussen invoerbronnen via drukknoppen aan de bovenzijde van het apparaat
  • Geen extra server pc's of software nodig
  • Uitbreiden met weinig moeite met daisy chaining
  • Videowall ondersteuning

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Video Verlenging
Produkt type HDMI Verlenging
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VE8950R 4K HDMI over IP ontvanger, 1x RS-232 klemmenblok, 1x 0AD9-1F05-30EG 5V voeding, 1x gebruikershandleiding
Gewicht 0.49 kg
Hoogte verpakking 70 mm
Breedte verpakking 160 mm
Diepte verpakking 250 mm
Gewicht verpakking 0.773 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (3,5 MB)

Download

User manual - English (10,1 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,6 MB)

Download

Technical drawing - English (69,7 KB)

Download

Accessoires

ATEN
ATEN VE8950T 4K HDMI over IP Zender
Artikel nr.: 14016947
Fabrikant artikel nr. VE8950T
None EUR incl. BTW
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden

Compatibel met

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?