ATEN KN1000A KVM over IP switch met enkele poort

ATEN KN1000A KVM over IP switch met enkele poort

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 8-7-2024
Art. nr. 14016963
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. KN1000A
EAN 4719264645174
Gewicht artikel 2,021 kg

Beschrijving

ATEN's nieuwe KN1000A Single Port KVM over IP Switch biedt over-IP toegang en controle voor traditionele KVM switches en servers die geen eigen over IP mogelijkheden hebben.

Het stelt systeembeheerders in staat om vanaf externe locaties computers te bewaken en toegang te krijgen voor het oplossen van problemen "tot op BIOS-niveau", met behulp van standaard webbrowsers of op Windows en Java gebaseerde applicatieprogramma's, zonder dat ze ter plaatse hoeven te zijn voor constant IT onderhoud. Daarnaast ondersteunt de KN1000A out-of-band toegang met externe modemondersteuning als het LAN niet meer beschikbaar is.

Voor efficiënter beheer en controle van gedistribueerde servers vanaf een console op afstand, biedt een geïntegreerde aan/uit-knop met één poort extern energiebeheer van een lokaal aangesloten server, zodat u een server kunt in- of uitschakelen en opnieuw kunt opstarten. U kunt ook een ATEN PDU apparaat toevoegen om de operationele status van nog meer apparaten te bewaken. De KN1000A biedt ook serieel consolebeheer via internet, waardoor seriële consoleapparaten zoals netwerkswitches op afstand kunnen worden bediend.
  • PC's worden dmv. RICC's (Remote Interface Connector Cable) zijn voorzien van Cat.5/Cat.6-kabels op de Smart Switch
  • PC kan tot 30 meter van de switch verwijderd zijn
  • Onderste en PS/2 pc's

De KN1000A maakt het werken aan meerdere taken tegelijkertijd gemakkelijk met de unieke LUC (Laptop USB Console) voor snelle KVM toegang via een laptop, gebruiksvriendelijke OSD, virtuele mediafunctionaliteit zonder extra kabels en videoresoluties tot 1920 x 1200.

  • Biedt IP transportfunctionaliteit voor servers of KVM switches die standaard geen IP transportfunctionaliteit hebben
  • Ingebouwde stroomschakelaar met één poort
  • Connectiviteit voor systemen met PS/2, USB, Sun Legacy (13W3)** en seriële (RS-232) interfaces
  • Lokale console met ondersteuning voor PS/2 en USB toetsenbord en muis
  • Ondersteunt multiplatform serveromgevingen: op Windows, Mac, Sun, Linux en VT100 gebaseerde seriële apparaten
  • Ondersteuning voor virtuele media

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type Toebehoren
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x KN1000A Single Port KVM over IP Switch, 1x 2L-5301UP User KVM kabelset, 1x LIN5-27X6-U21G User Console kabelset, 1x LIN6-04U1-M18G Mini USB naar Type-A USB kabel, 1x 0AD6- 1605- 24EG voeding, 1x LIN2-418K-P13G voedingskabel, 1x montagekit, 1x gebruikershandleiding
Gewicht 1613 g
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 220 mm
Diepte verpakking 410 mm
Gewicht verpakking 2.021 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,4 MB)

Download

User manual - English (6,2 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (2,1 MB)

Download

Technical drawing - English (49,8 KB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?