ATEN UH3237 USB-C Multipoort Dock met Power Passthrough

ATEN UH3237 USB-C Multipoort Dock met Power Passthrough

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14017159
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. UH3237
EAN 4719264648960
Gewicht artikel 0,475 kg

Beschrijving

Uitbreiding kan elegant zijn. Gebruik gewoon een enkele kabel om tot 13 apparaten met voeding toe te voegen om uw productiviteit te verhogen met extra HDMI-, VGA-, USB 3.2 Gen 1-, USB 2.0-, SD/MicroSD-, Ethernet- en audioverbindingen.

  • GOUD-EN-ZWART PREMIUM DESIGN
Uitbreiding kan nu elegant zijn. De UH3237 is een elegant meesterwerk, prachtig gemaakt van massief aluminium en afgewerkt met een goud en zwart premium design. Slank, stijlvol en krachtig - alles in één gesmeed.

  • 13-IN-1, WERK ZONDER GRENZEN
Dit ultieme USB-C-dock dekt elke denkbare poort voor uw laptop/MacBook. Stroom, video, audio en data, allemaal via één kabel.

  • Meer pixels, meer productiviteit
Breid uw weergave uit door maximaal twee extra schermen aan te sluiten met veelzijdige video-uitgangspoorten die enkele 4K-resolutie of dubbele 1080P-resoluties ondersteunen.

Geniet van verbluffende 4K-video of een opstelling met twee HD monitoren met HDMI- en VGA functionaliteit. De UH3237 stuurt video van een broncomputer naar een HDMI monitor via een enkele kabel, met behoud van de hoogste kwaliteit van 4K-resolutie. U kunt uw Windows USB C laptop ook spiegelen of uitbreiden naar twee monitoren in 1920 x 1080 @ 60Hz.

  • ÉÉN DOCK, TWEE GEBRUIKSSCENARIO'S
U kunt hem naast de laptop plaatsen of uw laptop direct op het dock plaatsen voor een schone en opgeruimde ruimte. De aansluitkabel kan ook onder het dock worden geplaatst, waardoor hij gemakkelijk onderweg mee te nemen is

  • 85 W VERMOGEN VOOR ALLES WAT U NODIG HEBT
De USB C stroomvoorziening van 85 W laadt uw laptop/MacBook op en voedt zelfs uw apparaten die het meeste stroom verbruiken.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Adapter, Terminatoren, Converter
Produkt type USB-DisplayPort Adapter
Kleur zwart / goud
Leveringsomvang 1x USB-C Multiport Dock met Power Passthrough, 1x Gebruikershandleidingen
Aansluiting kant 1 (PC) USB C Female
Aansluiting kant 2 (Peripherie) 3x USB3.1 female, 1x USB3.1 C female, 2x USB2.0 female, 2x HDMI female, 1x VGA female, 1x Gigabit Ethernet female,
Type connector kant 1 USB type C (USB-C)
M/F kant 1 Female
Type connector kant 2 HDMI type A
M/F kant 2 Female
Materiaal Kunststof
Hoogte 1.48 cm
Breedte 7.5 cm
Diepte 35.03 cm
Gewicht 0.37 kg
Hoogte verpakking 50 mm
Breedte verpakking 130 mm
Diepte verpakking 430 mm
Gewicht verpakking 0.475 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,1 MB)

Download

User manual - English (1,4 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,4 MB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?