ATEN UC3021 CAMLIVE Plus

ATEN UC3021 CAMLIVE Plus

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14017201
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. UC3021
EAN 4710469340055
Gewicht artikel 0,27 kg

Beschrijving

Professioneel mobiel streamen - HDMI naar USB C video-opnameapparaat met stroomdoorvoer. Met CAMLIVE™+ neem je eenvoudig het videobeeld van je professionele camera of gameconsole op een Android smartphone of een pc op om een ​​livestream in 1080P60 formaat te creëren.

CAMLIVE™+ is een UVC-video-opname ontworpen voor mobiele streaming. Het levert het onversleutelde 4K videobeeld van een professionele camera naar uw USB C/Thunderbolt 3 laptop of Android smartphone voor 1080P postproductie of livestreaming. Het vastgelegde videoresultaat is geschikt voor nabewerking of livestreaming met verschillende populaire videobewerkingssoftwareplatforms van derden - Open Broadcaster Software (OBS), CameraFi, Xsplit, Twitch, YouTube, Facebook om er maar een paar te noemen. Stel gewoon je camera uitrusting in en bedien je show vanaf elke locatie.

De UC3021 ondersteunt 60 W USB C Power Delivery passthrough die uw laptop of Android telefoon oplaadt. Het voedingsprofiel omvat 5 V / 9 V / 15 V / 20 V. De HDMI loop-out poort biedt zero latency, probleemloze videovoorbeelden, geschikt voor vloggen en elk live evenement. Met een camerabevestigingsadapter kan CAMLIVE™ + eenvoudig op elk montagesysteem worden geïnstalleerd. Plug-and-play maakt hoge kwaliteit mogelijk op Windows en Mac systemen zonder installatie van stuurprogramma's.

  • Ondersteunt onversleutelde 4K video invoer voor 1080P opname
  • Softwarevrij – Plug & Play-ontwerp voor pc, Mac en Android platform
  • HDMI Loop-Out – Ondersteunt real time HDMI videovoorbeelden
  • Tot 60 W oplaadvermogen voor laptop of Android telefoon - ondersteunt USB C PD 3.0
  • Adapter voor cameramontage maakt de installatie eenvoudiger en stabieler
  • Compatibel met de USB & Thunderbolt 3 (USB C) specificatie

Opmerking: Ondersteuning van "Alternate Mode (DP Alt Mode)" vereist

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Adapter, Terminatoren, Converter
Produkt type USB-HDMI Adapter
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x CAMLIVE™+HDMI naar USB-C UVC-video-opname met power pass-through, 1x USB C naar USB A kabel, 1x USB C naar USB C kabel, 1x camerabevestigingsadapter, 1x gebruikershandleiding
Max. Resolutie 1920 x 1080 @60Hz (2K, Full HD)
Type connector kant 1 USB type C (USB-C)
M/F kant 1 Male
Type connector kant 2 HDMI type A
M/F kant 2 Female
Toepassing extern
Hoogte 2 cm
Breedte 8.49 cm
Diepte 11.49 cm
Gewicht 0.09 kg
Hoogte verpakking 190 mm
Breedte verpakking 150 mm
Diepte verpakking 70 mm
Gewicht verpakking 0.27 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (2,3 MB)

Download

User manual - English (5,9 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (2,6 MB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?