ATEN VC080 HDMI EDID Emulator

ATEN VC080 HDMI EDID Emulator

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14017228
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VC081A
EAN 4710469340314
Gewicht artikel 0,058 kg

Beschrijving

Als een echte 4K HDMI EDID emulatoradapter is de VC081A ontworpen om een ​​record van de EDID van het aangesloten beeldscherm te emuleren en op te slaan, terwijl 4K-videotransmissie mogelijk is.

Door de EDID van het HDMI scherm te leren en door te geven aan de videobron, helpt de VC081A bij het elimineren van videocommunicatieproblemen die optreden als gevolg van het gebrek aan synchronisatie van de EDID gegevens tussen de HDMI videobron en het aangesloten scherm.

Dit nieuwe lid bevat een unieke "leerknop" om de EDID effectief te leren en op te slaan. Na het leren van de EDID kan de VC081A worden gebruikt om een ​​pc of server wakker te houden vanaf een externe locatie via IP in plaats van de monitor. De VC081A is een ideaal apparaat voor het elimineren van lege of knipperende displays die worden veroorzaakt door communicatiefouten tussen bronnen en displays bij het integreren van een Pro AV-systeem.

  • Beheer van EDID communicatie tussen aangesloten apparaten
  • Leert effectief de EDID van het aangesloten HDMI scherm, slaat deze op met één enkele knop en geeft deze door aan de videobron
  • HDMI (3D, diepe kleuren, echte 4K); HDCP 2.2-compatibel
  • Superieure videokwaliteit - tot 3840 x 2160 bij 60 Hz (4:4:4)
  • LED indicatoren om de leerstatus weer te geven
  • Aangedreven door HDMI bron
  • Compact en lichtgewicht ontwerp

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Adapter, Terminatoren, Converter
Produkt type HDMI EDID emulator
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VC081A True 4K HDMI EDID emulator, 1x gebruikershandleiding
Hoogte 1.18 cm
Breedte 2.4 cm
Diepte 4.4 cm
Gewicht 0.08 kg
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 120 mm
Diepte verpakking 130 mm
Gewicht verpakking 0.058 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (674,7 KB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,6 MB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?