ATEN VC881 4K HDMI/DVI naar HDMI Converter

ATEN VC881 4K HDMI/DVI naar HDMI Converter

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14016999
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VC881
EAN 4719264647468
Gewicht artikel 0,736 kg

Beschrijving

4K HDMI/DVI naar HDMI Converter met Audio De-Embedder

De ATEN VC881 is een hoogwaardige HDMI/DVI naar HDMI converter met audio de-embedding functie. Wanneer u een DVI signaal invoert, converteert het het signaal naar een HDMI signaal, of wanneer u een HDMI signaal invoert, wordt het HDMI audiosignaal geëxtraheerd. Verbeterde video ondersteuning biedt een beter gedefinieerde verbinding met videoresoluties tot 4K en is HDCP 1.4-compatibel.

De VC881 biedt de flexibiliteit om signaalinterfaceconversie (DVI naar HDMI) en HDMI audio de-embedding te ondersteunen. Voor de HDMI audio de-embedding functie splitst de VC881 de audio van HDMI video en converteert deze naar S/PDIF, coaxiaal of een RCA-stereo-audiosignaal ter ondersteuning van een audiosysteem dat gescheiden is van het scherm. Hierdoor kan HDMI video doorgaan op het scherm terwijl tegelijkertijd audio wordt geleverd aan een audiosysteem in de buurt van de HDMI bron. Bovendien ondersteunt de VC881 ARC om de installatie te vereenvoudigen doordat er geen aparte S/PDIF audioverbinding nodig is.

Het compacte body ontwerp en de audio de-embedding functie maken de VC881 ideaal voor bars, stations voor openbaar vervoer en thuisbioscopen.

  • Eenvoudige modusselectie met één knop
HDMI naar HDMI
DVI naar HDMI
Audio Return Channel(ARC)
  • HDMI 1.4 (3D, diepe kleuren, 4K); HDCP 1.4-compatibel
  • Superieure videokwaliteit:
HDMI: tot 4K (3840 x 2160 bij 30 Hz)
DVI: tot 1920x1200
  • HDMI audiostream kan worden geëxtraheerd en geconverteerd naar S/PDIF, coaxiaal of RCA stereoaudiosignaal
  • LED weergave van de operationele status
  • Firmware upgrade mogelijk
  • Volledig metalen behuizing

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Switchboxen KVM
Produkt type HDMI-VGA Adapter
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VC881 4K HDMI/DVI naar HDMI Converter met Audio De-Embedder, 1x 0AD6-1F05-26EG voeding, 1x gebruiksaanwijzing
Gewicht 570 g
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 170 mm
Diepte verpakking 250 mm
Gewicht verpakking 0.736 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,2 MB)

Download

User manual - English (1,2 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (4,7 MB)

Download

Technical drawing - English (50,6 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?