ATEN VE8952T 4K HDMI over IP zender met PoE

ATEN VE8952T 4K HDMI over IP zender met PoE

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 14017215
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VE8952T
EAN 4710469340390
Gewicht artikel 0,944 kg

Beschrijving

Bedien AV met gemak over IP
De ATEN VE8952R 4K HDMI over IP zender met PoE levert visueel verliesvrije 4K AV signalen met lage latentie over lange afstanden via een standaard gigabit netwerk. Het is een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing die de uitdagingen aanpakt waarmee systeemintegrators worden geconfronteerd bij het implementeren van AV over IP.

  • Onbeperkte schaalbaarheid en flexibiliteit
Van een eenvoudige point-to-point setup tot honderden endpoints, het biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en multifunctionaliteit voor toepassingen met extenders, splitters, matrixswitches en videowalls.

  • Geen ingewikkelde IP instellingen
Hiermee kunt u moeiteloos schakelen tussen invoerbronnen via drukknoppen op het bovenpaneel/ID display en biedt eenvoudige configuratie waarvoor geen uitgebreide IT ervaring vereist is.

  • Geen extra server pc's of software nodig
Beheer uw AV over IP systeem eenvoudig door in te loggen op een willekeurige ontvanger met behulp van de intuïtieve webinterface met slepen en neerzetten.

  • Uitbreiden met weinig moeite met daisy chaining
Breid eenvoudig de dekking van uw AV netwerk uit zonder wirwar van kabels of extra netwerkswitches en verlaag tegelijkertijd de kosten per aansluiting.

  • Overal te plaatsen zonder stroombedrading
Met PoE ondersteuning kunt u de VE8952R-units eenvoudig plaatsen waar ze het meest nodig zijn, zonder dat u extra stroombedrading en stopcontacten hoeft te installeren.

  • Flexibele bediening met mobiele app
Beheer en bedien elke VE8952R met een speciale applicatie (VE8950/VE8900 Control App) waarmee u videobronnen direct kunt bekijken, bewaken en schakelen om uw activiteiten te optimaliseren.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Video Verlenging
Produkt type HDMI Verlenging
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VE8952T 4K HDMI over IP zender met PoE, 1x JCNT-3301-103G RS-232-klemmenblok, 1x 0AD8-1F05-30M1-voeding, 4x voetsteunen, 1x gebruikershandleiding
Aansluiting op het lichtnet Apparaat Europlug, Type-C
Hoogte 3 cm
Breedte 14.69 cm
Diepte 17.02 cm
Gewicht 0.68 kg
Hoogte verpakking 180 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 300 mm
Gewicht verpakking 0.944 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (4,1 MB)

Download

User manual - English (10,1 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,7 MB)

Download

Technical drawing - English (60,2 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?