D-Link DCS‑8325LH Smart Full HD Wi‑Fi Camera

D-Link DCS‑8325LH Smart Full HD Wi‑Fi Camera

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 9-5-2024
Art. nr. 25150942
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DCS-8325LH
EAN 790069450730
Gewicht artikel 0,433 kg

Beschrijving

Kunstmatige intelligentie helpt je om je huis in de gaten te houden.
Zie precies wie er thuis is in 1080p Full HD-resolutie. Om er zeker van te zijn dat je niets mist, kan de krachtige AI-detectie mensen zonder twijfel identificeren. Creëer eenvoudig prioriteitszones die je direct waarschuwen wanneer en waar er iets gebeurt, zodat je altijd een stap voor bent.

Als er een persoon wordt gedetecteerd, is er echt iemand.
Activeer AI-ondersteunde persoonsdetectie om mensen te onderscheiden van andere bewegende objecten. Dit betekent dat je alleen meldingen ontvangt als er iemand je huis binnenkomt terwijl je weg bent, in plaats van valse alarmen door bijvoorbeeld veranderende lichtomstandigheden.

Spreek alsof je thuis bent.
Je kunt inkomende bezoekers toespreken via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Of vertel de pakketbezorger waar hij je bestelling moet achterlaten, jaag indringers weg, stuur je huisdier het bed uit, vertel de kinderen wanneer je thuiskomt - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Directe melding van bewegingen en geluiden.
Weet onmiddellijk wat er aan de hand is. Ontvang direct een bericht op je smartphone als de camera beweging of een hard geluid detecteert, zoals een ruit die wordt ingegooid. Bewegingsdetectie kan ook een opname activeren in uw persoonlijke mydlink™ Cloud account.

Eenvoudig instellen
Het instellen van de camera gaat snel en eenvoudig met de mydlink app. Je hoeft alleen maar de app op je smartphone of tablet te installeren en stap voor stap de instructies te volgen. U kunt de camera ook via Bluetooth instellen.

mydlink™ cloud-opname
Met cloud recording kunt u eenvoudig uw gezin in de gaten houden of uw huis of kantoor in de gaten houden. Als u zich aanmeldt voor mydlink™ Cloud Recording in de gratis of premium versie, bent u aan de veilige kant omdat uw video's automatisch worden geüpload naar een cloudserver.

De mydlink™ app - één app voor alles
Met de nieuwe mydlink™ app voor uw smartphone of tablet is het instellen van uw camera heel eenvoudig. Vervolgens kunt u de camera bedienen en het videobeeld bekijken vanaf elke plek ter wereld via elke internetverbinding.

Als u compatibele mydlink™ smart home-producten hebt, kunt u automatiseringsregels instellen voor interacties en planningen. Maak scenario's voor uw aan- en afwezigheid thuis. En met de functie voor één tik kunt u gemakkelijk meerdere apparaten in- en uitschakelen.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep Bewakingscamera's
Produkt type Network Camera
Kleur diverse
Type beeldsensor progressieve CMOS-sensor 1/2,7"
Auflösung 2 MPx
Max. beeldresolutie (pixels) maximale resolutie 1080p (1920 x 1080)
Refresrate bij max. resolutie (afbeeldingen/seconde) tot 30 fps
Compressieverhouding Videocompressie in H.264 formaat
Objectief brandpunt 1/4" 2 megapixel progressieve CMOS-sensor
Dag/nacht instelling ja
Lichtgevoeligheid f/2.0
Audio ingang ja
Audio uitgang ja
Ingebouwde PIR sensor ja
Bewegingsherkenning ja
Geheugenkaart slot ja
WLAN ja
Systeem temperatuur Werking: 0 tot 40 °C
Voor buitengebruik geschikt nee
Bedrijfstemperatuur min. 0 °C
Bedrijfstemperatuur max. 40 °C
Hoogte 108.8 mm
Breedte 83.9 mm
Diepte 74.4 mm
Gewicht 257.1 g
Hoogte verpakking 90 mm
Breedte verpakking 190 mm
Diepte verpakking 160 mm
Gewicht verpakking 0.433 kg

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Ben je zeker?