D-Link DCS-8627LH Full HD Wi-Fi-schijnwerpercamera voor buitengebruik

D-Link DCS-8627LH Full HD Wi-Fi-schijnwerpercamera voor buitengebruik

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 12-4-2024
Art. nr. 25150954
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DCS-8627LH
EAN 790069453250
Gewicht artikel 0,687 kg

Beschrijving

Verlicht indringers met behulp van AI.
Bewaak je buitenfaciliteiten met eenvoudige dag- en nachtbewaking. Ontdek precies wanneer er iemand in de buurt is met behulp van AI-gebaseerde persoonsdetectie. De ingebouwde schijnwerper van 400 lumen licht fel op wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat je elk detail in kleurenopnames kunt zien, zelfs 's nachts.

Bestand tegen alle weersomstandigheden in alle seizoenen.
De stevige IP65 weerbestendige behuizing van de camera biedt het hele jaar door bescherming tegen regen, vocht en stof. De camera kan zelfs werken bij temperaturen onder nul van -25°C en in hete zomers tot 45°C.

Zie verder in het donker
Geniet de klok rond van beveiliging met de schijnwerper van 400 lumen, waarvan het heldere licht donkere gebieden tot op 7 meter afstand verlicht en indringers afschrikt. Activeer de schijnwerper handmatig of automatisch bij beweging. De geïntegreerde passieve infraroodsensor (PIR) verhoogt de nauwkeurigheid van de bewegingsdetectie en vermindert het aantal valse alarmen drastisch. En met het kleurennachtzicht en het infraroodnachtzicht weet je precies wat er buiten je huis gebeurt.

Als er een persoon wordt gedetecteerd, is er echt iemand.
Activeer AI-ondersteunde persoonsdetectie om mensen te onderscheiden van andere bewegende objecten. Dit betekent dat je alleen meldingen ontvangt als er iemand je huis binnenkomt tijdens je afwezigheid, in plaats van valse alarmen zoals die worden veroorzaakt door veranderende lichtomstandigheden.

Vertelt je wanneer glas breekt en slaat alarm.
Een van de eerste smart home camera's ter wereld met glasbreukdetectie. Als er glas breekt, word je onmiddellijk gewaarschuwd en kun je automatisch de 100 dB sirene laten afgaan om indringers af te schrikken. En met de krachtige microfoon en luidspreker kun je indringers waarschuwen of bezoekers toespreken.

Opnemen op externe hardware.
Neem eenvoudig streams op naar uw ONVIF-compatibele NVR-, VMS- of NAS-systeem voor gecentraliseerde weergave of continue 24/7-opname met behulp van de ondersteuning voor ONVIF Profile S van de camera. U kunt ook een ONVIF-compatibel apparaat gebruiken om de instellingen van uw camera te bedienen zonder de mydlink™ app te gebruiken.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep Bewakingscamera's
Produkt type Network Camera
Kleur diverse
Bouw type Bullet
Interface WLAN
ONVIF ja
Type beeldsensor 1/2,9" progressieve CMOS-sensor
Auflösung 2 MPx
Max. beeldresolutie (pixels) 1920x1080
Refresrate bij max. resolutie (afbeeldingen/seconde) 30fps
Compressieverhouding H.264-formaat compressie
Horizontale kijkhoek 123.8 °
Kijkhoek verticaal 65.4 °
Diagonale kijkhoek 150 °
Automatische IR filter ja
Dag/nacht instelling ja
IR LED ja
IR-bereik (max.) 7 m
Bewegingsherkenning ja
Geheugenkaart slot ja
WLAN ja
WiFi Standaard WiFi 4 (IEEE 802.11n)
Beschermingsklasse IP65
Systeem temperatuur -25 to 45 °C
Voor buitengebruik geschikt nee
Bedrijfstemperatuur min. -25 °C
Bedrijfstemperatuur max. 45 °C
Hoogte 66 mm
Breedte 84 mm
Diepte 126 mm
Gewicht 420 g
Hoogte verpakking 100 mm
Breedte verpakking 200 mm
Diepte verpakking 240 mm
Gewicht verpakking 0.687 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (886,4 KB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Ben je zeker?