D-Link DUB H4 - Hub - 4 poorten

D-Link DUB H4 - Hub - 4 poorten

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 29-4-2024
Art. nr. 21123014
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DUB-H4/E
EAN 790069243905
Gewicht artikel 0,275 kg

Beschrijving

Vier extra USB 2.0-poorten voor je computer - Voor USB-randapparatuur zoals printers, externe harde schijven, muizen, toetsenborden, tablets - Alle poorten ook geschikt als snellaadpoorten, bijvoorbeeld voor de iPad - Eenvoudige installatie

D-Link DUB H4 - Hub - 4 poorten - Hi-Speed USB

Deze hub biedt 4 externe Hightspeed USB 480 Mbit aansluitingen, die zelfs niet overtroffen worden door Firewire. De hub biedt alle voordelen van USB: alle aangesloten apparaten worden direct herkend door de hub, zonder tijdrovende of ingewikkelde installatie, met andere woorden echte plug and play. Vooral het werken met randapparatuur zoals scanners of printers die gebruik maken van de USB 2.0 standaard wordt eenvoudiger; de dagen dat je voor het gemak van USB-installatie moest "betalen" met snelheidsverlies zijn voorbij. De DUB-H4 kan ook worden gebruikt voor verbindingen met USB-apparaten van de USB 1.1-standaard. Hier optimaliseert het de gegevensoverdracht zodat de snelheid ook in de "oudere" USB-standaard kan worden geoptimaliseerd.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep interface hubs
Produkt type USB Hub
Kleur zwart
Overdracht kwaliteit USB 2.0 Hi-Speed 480 Mbit/s
Hoogte 15 mm
Breedte 205 mm
Diepte 26.5 mm
Gewicht 259.2 g
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 100 mm
Diepte verpakking 170 mm
Gewicht verpakking 0.275 kg

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Ben je zeker?