D-Link DWA-182 Draadloze AC Dualband USB Adapter

D-Link DWA-182 Draadloze AC Dualband USB Adapter

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 12-4-2024
Art. nr. 21181837
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DWA-182
EAN 790069382239
Gewicht artikel 0,158 kg

Beschrijving

De upgrade voor desktop of laptop - Surf, stream en bekijk content draadloos op maximale snelheid - Met dual-band ondersteuning - Voor slimme, veelzijdige en storingsvrije verbindingen - Achterwaarts compatibel - Compatibel met alle bestaande draadloze apparaten - geen updates nodig - Wi- Fi Protected Setup (WPS) voor eenvoudige verbindingsopbouw met een druk op de knop

Met de Wireless AC Dual Band Adapter kunt u uw laptop of desktop met internet verbinden met de hoogst mogelijke draadloze snelheden van vandaag. Sluit de adapter gewoon aan op een beschikbare USB-poort voor een veilige en snelle internetverbinding. Met zijn geïntegreerde dual-band technologie realiseert de dongle twee draadloze netwerken: u kunt e-mail checken of op internet surfen in de 2,4 Ghz-band en inhoud afspelen of streamen in de minder drukke 5 Ghz-band. Maak voortaan gebruik van een probleemloze, snelle verbinding!

* Ondersteunt 802.11ac (concept)
* Compatibel met 802.11 a/b/g/n
* 2,4 GHz en 5 GHz
* Draadloze AC-datasnelheden gecombineerd tot 1,2 Gbps (2,4 GHz tot 300 Mbps, 5 GHz tot 867 Mbps)
*WiFi-gecertificeerd
* WPS-drukknop
* Drivers voor Win 8, Win XP SP3 en Win 7

Draadloze AC-technologie

De nieuwe 802.11ac-standaard biedt hoge snelheden, grotere netwerkdekking thuis en minder radioschaduwen. Geniet van ongekende draadloze overdrachtssnelheden voor vloeiende HD-videostreaming naar meerdere apparaten. Het downloaden van webinhoud en het synchroniseren van bestanden naar mobiele apparaten gaat tot vier keer sneller dan de vorige standaard.

Verbeter de draadloze dekking thuis aanzienlijk, zodat u video's in HD-kwaliteit op meer apparaten en op meer plaatsen tegelijk kunt bekijken. Compatibel met alle draadloze apparaten De Wireless AC Dual Band Adapter brengt de gloednieuwe en snelle 802.11ac-standaard bij u thuis, maar is ook achterwaarts compatibel met alle bestaande draadloze apparaten - er zijn geen updates of adapters nodig

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep Wireless LAN
Produkt type Netwerkadapter
Kleur zwart
IEEE Standaard 802.11ac (Draft), 802.11 a/b/g/n
WiFi Standaard WiFi 5 (IEEE 802.11ac)
WLAN (Mbit/s) 2,4 GHz tot 300 Mbps, 5 GHz tot 867 Mbps
WLAN-frequentieband Dual-Band
2.4 GHz overdrachtssnelheid van gegevens 300 Mbit/s
5 GHz overdrachtssnelheid van gegevens 867 Mbit/s
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens 1.2 Gbit/s
Systeem Microsoft Windows XP SP2, Microsoft Windows 7, Windows 8
Hoogte 13.5 mm
Breedte 29.1 mm
Diepte 97.3 mm
Gewicht 80.8 g
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 140 mm
Diepte verpakking 150 mm
Gewicht verpakking 0.158 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (412,8 KB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Ben je zeker?