frogblue frogDim 2-2, 2-kanaals dimactuator (2x 300W) met 2 ingangen

frogblue frogDim 2-2, 2-kanaals dimactuator (2x 300W) met 2 ingangen

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17210005
Merk / Fabrikant Frogblue
Fabrikant artikel nr. D2-2-300.01
EAN 4260578530002
Gewicht artikel 0,046 kg

Beschrijving

Multifunctionele 2-kanaals dimactuator voor het dimmen of in- en uitschakelen van verlichting met 2 ingangen voor het opvragen van knoppen/schakelaars (230 V ~). Met geïntegreerde logische module, comfort- en timerfuncties, vermogensmeting en kortsluitingsdetectie en -melding (2 × 300 W).

- Uitgangsmodus Dimmer, schakelaar (elke uitgang instelbaar)
- 2 ingangen
- 2 uitgangen
- Minimale LED-belasting 3W
- Beschermingsklasse IP20
- VED-certificering
- Netspanning AC 110-240 V~
- Stand-by verbruik < 250 mW
- Bluetooth 4.2 lage energie
- Radio vrij veld bereik 30 meter
- Omgevingstemperatuur -25°C tot +45°C
- Aansluitmogelijkheden 230 V ~ - Deurbel, lampen, stopcontacten, knoppen, schakelaars

frogDim2-2

De kleine groene bedieningsmodules, frogs genaamd, zijn het hart van elk frogblue systeem en vormen de basis van frogblue's op Bluetooth® gebaseerde smart building oplossing. Onze frogs schakelen, dimmen, meten, openen deuren of reageren op knoppen, schakelaars en raamcontacten.
Aangesloten op het lichtnet of op batterijen, gebruiken ze het frogblue Bluetooth® mesh netwerk om "virtuele kabels" tussen elkaar te maken, berichten door te sturen en zo het bereik te vergroten. De gegevensoverdracht tussen de frogs is uitsluitend versleuteld (128-bit) en dit in aanvulling op Bluetooth®. Frogs zijn slim, zitten boordevol innovatieve functies, zijn zeer eenvoudig te configureren en vereisen geen centrale eenheid of schakelkast. Met een stroomverbruik van slechts 0,2 watt zijn ze ook zeer energiezuinig.
Geïnstalleerd in de diepe inbouwdoos (aanbevolen inbouwdiepte 63 mm) achter elke conventionele lichtschakelaar/knop, de aansluitdoos, een weerbestendige doos buiten of de lampuitgang, kan deze multifunctionele 2-kanaals dimactor gebruikt worden om alle lichtbronnen te bedienen die goedgekeurd zijn voor fase-afsnijdingsregeling.
Dimmen van alle lichtbronnen die zijn goedgekeurd voor faseaansn

De frogblue dimmers zijn ontworpen om 300 W per verlichtingscircuit (kanaal) te regelen en voelen niet eens warm aan. De frogDimm2-2 heeft twee dimbare uitgangen (elk 300 W) en twee ingangen voor het aansluiten van drukknoppen en schakelaars.
Of en hoe er gedimd wordt, is vrij configureerbaar. s Nachts kan hij anders worden gedimd dan overdag. Extra functies, zoals gebouwbreed centraal aan/uit of ruimteoverschrijdende verlichtingsscenario's, kunnen worden gedefinieerd met de frogblue ProjectApp.
De frogs kunnen worden bediend met de frogblue HomeApp via de smartphone of tablet (iOS en Android), het frogDisplay, de frogKey of gewoon via de conventionele schakelaar/knop die op een frog is aangesloten. We raden altijd drukknoppen aan, omdat hierdoor het volledige scala aan functies kan worden gebruikt door middel van individuele en verschillende knoppatronen, zoals dubbel- of driedubbelklikken, enz.

Systeeminformatie

Dit apparaat is een product van het frogblue systeem. Gedetailleerde technische kennis van frogblue-trainingen is vereist. De functie van het apparaat is afhankelijk van de software. Gedetailleerde informatie over softwareversies en de respectievelijke reeks functies is te vinden op de frogblue website. Technische beschrijvingen, verdere gedetailleerde instructies en informatie over frogblue zijn te vinden in de handleiding, die beschikbaar is op de frogblue website. De inbedrijfstelling en configuratie wordt uitgevoerd met behulp van de frogblue app.

Veiligheidsinstructies

Elektrische apparaten mogen alleen door gekwalificeerde elektriciens worden geïnstalleerd en gemonteerd. Het niet opvolgen van de instructies kan leiden tot schade aan het apparaat, brand of andere gevaren! Gevaar voor elektrische schokken. Apparaat is niet geschikt om los te koppelen. Zelfs als het apparaat is uitgeschakeld, is de belasting niet elektrisch geïsoleerd van het elektriciteitsnet. Voordat u aan het apparaat werkt of lampen vervangt, moet u de netspanning uitschakelen en de stroomonderbrekers uitschakelen. Land specifieke voorschriften moeten in acht worden genomen.

Specificaties

Producent Frogblue
Produkt groep Smarthome
Produkt type Smarthome Zubehör
Kleur groen
Uitgangen dimbaar ja
Geïntegreerde logische module ja
Geïntegreerde configuratie BackUp ja
Comfort- en tijdfunctie ja
Leistungsmessung ja
Kortsluitingsdetectie en -aanduiding ja
Bluetooth ja
Technische bijzonderheden Elektrische apparaten mogen alleen worden geïnstalleerd en gemonteerd door gekwalificeerde elektriciens
Bedrijfstemperatuur min. -25 °C
Bedrijfstemperatuur max. 45 °C
Hoogte 53 mm
Breedte 48 mm
Diepte 21 mm
Hoogte verpakking 40 mm
Breedte verpakking 80 mm
Diepte verpakking 90 mm
Gewicht verpakking 0.046 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (267,9 KB)

Download

frogblue biedt consumenten en installateurs een nieuwe, eenvoudige weg naar smart home-oplossingen - zonder kabels, zonder centrale besturingseenheid, zonder tijdrovend werk, zonder IT-techniek, zonder schakelkast, zonder ruimte in de onderverdeelkast en zonder een wolk.

Het systeem is gebaseerd op zogenaamde kikkers, die achter de lichtschakelaar in de inbouwdoos worden gemonteerd. Deze intelligente regelmodules bieden alles wat een huis of gebouw moet kunnen.

Ben je zeker?