frogblue frogLink, LE USB-Stick

frogblue frogLink, LE USB-Stick

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17210011
Merk / Fabrikant Frogblue
Fabrikant artikel nr. SU-Lin.01
EAN 4260578530125
Gewicht artikel 0,025 kg

Beschrijving

Bluetooth LE USB-stick voor het configureren en bedienen van frogblue componenten via Windows, Mac of voor gebruik als seriële gateway naar andere systemen.

- Weerbestendige PC/ABS-kunststof
- Bluetooth 4.2 lage energie
- Draadloos vrije-veld bereik 30 meter
- Omgevingstemperatuur -5°C tot +45°C

Voor gebruik als een programmeerinterface moet de bedrijfsmodus van de frogLink worden omgeschakeld naar de "frogblue-modus" met behulp van frogblueProject voor Windows.

frogLink

De frogLink is onze SDK (Software Development Kit). Met zijn USB-interface brengt hij het frogblue Bluetooth®-netwerk op hoge snelheid naar de pc of dient hij als gateway naar andere systemen, zoals MOBOTIX™-camera's of gebouwcontrolesystemen op een hoger niveau. Communicatie vindt plaats in platte tekst met de namen die in het frogblue project worden gebruikt. Toegang kan worden beperkt met filterfuncties. Verdere functies voor het opvragen van berichten en ruimtetopologie, die worden geleverd door frogLink, zijn beschikbaar. Dit maakt het eenvoudig om klantspecifieke gebruikersinterfaces voor pc's of tablets te realiseren. De frogLink wordt ook gebruikt om een verbinding tot stand te brengen met spraakassistenten zoals Alexa enz.

De frogLink biedt twee verschillende bedrijfsmodi:
frogblue-modus: Gebruik van de frogLink als een Bluetooth® communicatie-interface voor configuratie en bediening met een Windows-computer
Tekstmodus: Gebruik als een seriële tekstpoort (ASCII of JSON) voor frogblue integratie van en in andere systemen.

Systeeminformatie

Dit apparaat is een product van het frogblue systeem. Gedetailleerde technische kennis van frogblue-trainingen is vereist. De functie van het apparaat is afhankelijk van de software. Gedetailleerde informatie over softwareversies en de respectievelijke reeks functies is te vinden op de frogblue website. Technische beschrijvingen, verdere gedetailleerde instructies en informatie over frogblue zijn te vinden in de handleiding, die beschikbaar is op de frogblue website. De inbedrijfstelling en configuratie wordt uitgevoerd met behulp van de frogblue app.

Specificaties

Producent Frogblue
Produkt groep Smarthome
Produkt type Smarthome Zubehör
Kleur groen
Uitgangen dimbaar valt buiten de
Geïntegreerde logische module valt buiten de
Geïntegreerde configuratie BackUp valt buiten de
Comfort- en tijdfunctie valt buiten de
Leistungsmessung valt buiten de
Kortsluitingsdetectie en -aanduiding valt buiten de
Bluetooth ja
Technische bijzonderheden Elektrische apparaten mogen alleen worden geïnstalleerd en gemonteerd door gekwalificeerde elektriciens
Hoogte verpakking 40 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 90 mm
Gewicht verpakking 0.025 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (81,7 KB)

Download

frogblue biedt consumenten en installateurs een nieuwe, eenvoudige weg naar smart home-oplossingen - zonder kabels, zonder centrale besturingseenheid, zonder tijdrovend werk, zonder IT-techniek, zonder schakelkast, zonder ruimte in de onderverdeelkast en zonder een wolk.

Het systeem is gebaseerd op zogenaamde kikkers, die achter de lichtschakelaar in de inbouwdoos worden gemonteerd. Deze intelligente regelmodules bieden alles wat een huis of gebouw moet kunnen.

Ben je zeker?