KE701 Kabelzoeker kit bestaande uit Easytest720 en Probe410

KE701 Kabelzoeker kit bestaande uit Easytest720 en Probe410

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-1-2025
Art. nr. 24010084
Merk / Fabrikant KURTH ELECTRONIC
Fabrikant artikel nr. KE701
EAN 4012932135879
Gewicht artikel 0,496 kg

Beschrijving

Met de KE701 IT-kabelzoekset kan elke technicus elk type kabel, aders en draadparen vinden zonder contact en zonder tijdrovend stripwerk. Fouten zoals verwisselingen, uitrekkingen, onderbrekingen en andere fouten in de kabel worden opgespoord.

EasyTest 720 geeft spanningen aan op draden, herkent de polariteit, kan worden gebruikt als continuïteitstester met LED tot ongeveer 100 kOhm, met extra weerstandsafhankelijke toon. De weerstandswaarde wordt bepaald door de helderheid van de LED en ook door de veranderende toonfrequentie. Dit maakt het eenvoudiger om kabels op afstand te testen.
Voor datalijnen wordt bepaald of de poort "gepatcht" is of niet. De bijbehorende LINK LED knippert op de hub, router, switch of netwerkkaart om de poort te identificeren en toe te wijzen. Als de DATA-LED niet oplicht en dus niet gepatcht is, kan de gegevenspoort gemakkelijk gevonden worden op het patchpaneel met behulp van de zoektoon en de PROBE410.
EasyTest KE720 / PROBE410 is geschikt voor alle soorten kabels zoals stroomkabels, telefoonkabels, deurbelkabels, datakabels, coaxkabels, enz.

EasyTest KE720 genereert vier verschillende gegevensveilige zoekfrequenties als zoeksignaal. Het ingebouwde filter voorkomt interferentie van digitale lijnen. Het zoeksignaal kan worden ingevoerd in live telecommunicatielijnen.

Met de meegeleverde PROBE410 signaalontvanger wordt het zoeksignaal contactloos ontvangen tot op een afstand van 1 meter van de kabel. Hierdoor kan het kabeltracé of het aderpaar exact worden toegewezen in de verdeler, in de bundel of onder pleisterwerk.

De PROBE410 heeft ook een groene signaal-LED met filterfunctie. Alleen het 1kHz signaal dat door de EasyTest wordt ingevoerd, wordt weergegeven. Dit maakt het makkelijker om te zoeken in lawaaierige omgevingen of in verdelers met stoorsignalen zoals 50Hz.
De aanwezigheid van ISDN-signalen in verdeelborden wordt aangegeven door de rode LED die gaat branden.
De witte LED in de PROBE410 maakt het mogelijk om draden en hun kleuren te identificeren in donkere verdelers. De stabiele punt met hoge impedantie kan eenvoudig van buitenaf worden vervangen.

Specificaties

Producent KURTH ELECTRONIC
Produkt groep Tester
Produkt type Cable Finder Kit
Leveringsomvang EasyTest KE720, PROBE410, draagtasje
Hoogte verpakking 80 mm
Breedte verpakking 190 mm
Diepte verpakking 310 mm
Gewicht verpakking 0.496 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - KE701 Leitungssucher Kit / Cable Finder Kit - English (446,0 KB)

Download
Ben je zeker?