Lexmark 58D2U0E tonercartridge Origineel Zwart 1 stuk(s) - SECOMP Nederland GmbH
Lexmark 58D2U0E tonercartridge Origineel Zwart 1 stuk(s) Lexmark 58D2U0E tonercartridge Origineel Zwart 1 stuk(s)

Lexmark 58D2U0E tonercartridge Origineel Zwart 1 stuk(s)

Art.nr. 520750599
Merk / Fabrikant LEXMARK INTERNATIONAL
Art.nr. fabrikant 58D2U0E
EAN 0734646669917

Lexmark 58D2U0E. Zwarte toner paginaopbrengst: 55000 pagina's, Printkleuren: Zwart, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Consistente en uitstekende beeldkwaliteit. Langdurige systeembetrouwbaarheid. Superieure duurzaamheid. Innovatief schudvrij afdruksysteem. Cartridges in Lexmark retourneringsprogramma Cartridges uit het Lexmark retourneringsprogramma zijn gepatenteerde inktcartridges die met korting worden geleverd aan klanten die akkoord gaan met de licentievereiste dat de cartridges slechts eenmaal worden gebruikt en alleen aan Lexmark mogen worden geretourneerd voor herfabricage of recycling. Deze gepatenteerde cartridges mogen slechts eenmaal worden gebruikt en functioneren niet meer nadat een vastgestelde hoeveelheid inkt en/of toner is gebruikt. Wanneer vervanging van de cartridge is vereist, kan er nog inkt en/of toner in de cartridge aanwezig zijn. Vervangende cartridges zonder deze beperkingen zijn eveneens beschikbaar. Unison™-toner Onmisbaar voor de prestaties van het Lexmark afdruksysteem, de unieke formulering van Unison ™ Toner levert consistent een uitstekende beeldkwaliteit, verzekert betrouwbaarheid met een lange levensduur van het printsysteem en bevordert superieure duurzaamheid - alles in een innovatief, shake-free printsysteem. Ideale combinatie Officiële Lexmark supplies zijn ontworpen voor een optimale werking met uw Lexmark printer en bieden een uitmuntende afdrukkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina. Hoog rendement Kies voor maximale besparingen en profiteer van uitmuntende kwaliteit met officiële Lexmark cartridges. Cartridges met hoog rendement hebben lagere kosten per pagina en produceren meer afgedrukte pagina's dan cartridges met standaard rendement. Perfect voor afdrukken in grote hoeveelheden. Lexmark cartridge inzamelprogramma Kiezen voor duurzaam was nog nooit zo eenvoudig. Laat u door ons helpen bij het recyclen van al uw gebruikte Lexmark supplies. Het is eenvoudig, slim en altijd gratis.

Producent LEXMARK INTERNATIONAL
Produkt type Tonercartridges
Gewicht en omvang
Breedte verpakking 495 mm
Diepte verpakking 158 mm
Hoogte verpakking 198 mm
Gewicht verpakking 2,4 kg
Overige specificaties
Paginaopbrengst 55000 pagina's
Kenmerken
Soort Origineel
Printkleuren Zwart
Merkcompatibiliteit Lexmark
Multipack Nee
Printtechnologie Laserprinten
Compatibiliteit Lexmark MX822adxe, Lexmark MX826ade, Lexmark MX822ade, Lexmark MX826adxe, Lexmark MS823dn, Lexmark MS825dn, Lexmark MS826de, Lexmark MS823n, Lexmark MX722adhe, Lexmark MS725dvn, Lexmark MX722ade
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Zwarte toner paginaopbrengst 55000 pagina's
Inkjet Cartridge Type Extra (Super) Hight Yield

Toner & inkt cartridge tool

Kies a.u.b. eerst het merk van uw printer. Daarna kunt u de modelserie en een printermodel kiezen. De Toner & inkt cartridge tool laat u een lijst zien met artikelen die compatibel zijn met uw printer.