Lexmark C530 1,5K gele retourprogramma tonercartr. - SECOMP Nederland GmbH
Lexmark C530 1,5K gele retourprogramma tonercartr. Lexmark C530 1,5K gele retourprogramma tonercartr.

Lexmark C530 1,5K gele retourprogramma tonercartr.

Art.nr. 53344244
Merk / Fabrikant LEXMARK INTERNATIONAL
Art.nr. fabrikant 00C5200YS
EAN 734646039482
Gewicht van het pakket 1,031 kg

Lexmark C530 1,5K gele retourprogramma tonercartr.. Kleurentoner paginaopbrengst: 1500 pagina's, Printkleuren: Geel, Aantal per verpakking: 1 stuk(s)

Standaard rendement Kwaliteit zonder compromis; dankzij de hoge standaard van Lexmark hebben concurrenten het nakijken en kunt u bij voorbaat de kosten laag en de kwaliteit hoog houden. Technologie Uitstekende resultaten, pagina na pagina, jaar na jaar. De Lexmark supplies zijn speciaal voor de printer ontwikkeld wat door het ingenieuze ontwerp de prestaties, de kwaliteit en de duurzaamheid ten goede komt. Lexmark Cartridge Inzamelprogramma Milieubewust afdrukken is nu eenvoudiger dan ooit. Recycle al uw gebruikte Lexmark supplies, Lexmark zorgt voor de rest. Simpel, slim en altijd gratis. Lexmark Retourprogramma Cartridges Lexmark Retourprogramma Cartridges zijn cartridges die door Lexmark tegen een gereduceerde prijs worden aangeboden onder de voorwaarden dat de klant de cartridge slechts éénmalig gebruikt en erin toestemt om de lege cartridge terug te sturen naar Lexmark voor hergebruik of recycling. Gewone cartridges, aangeboden aan de normale prijs en zonder deze voorwaarden, zijn ook beschikbaar.

Producent LEXMARK INTERNATIONAL
Produkt type Tonercartridges
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking 950 g
Overige specificaties
Kleur Ja
Kenmerken
Soort Origineel
Printkleuren Geel
Printtechnologie Laserprinten
Compatibiliteit Lexmark C530dn
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Kleurentoner paginaopbrengst 1500 pagina's
Logistieke gegevens
Aantal per pallet 185 stuk(s)

Toner & inkt cartridge tool

Kies a.u.b. eerst het merk van uw printer. Daarna kunt u de modelserie en een printermodel kiezen. De Toner & inkt cartridge tool laat u een lijst zien met artikelen die compatibel zijn met uw printer.