Linksys WHW0303-EU Velop Modular Wi-Fi System AC6600 - 3 Pack - SECOMP Nederland GmbH
Linksys WHW0303-EU Velop Modular Wi-Fi System AC6600 - 3 Pack Linksys WHW0303-EU Velop Modular Wi-Fi System AC6600 - 3 Pack Linksys WHW0303-EU Velop Modular Wi-Fi System AC6600 - 3 Pack Linksys WHW0303-EU Velop Modular Wi-Fi System AC6600 - 3 Pack

Linksys WHW0303-EU Velop Modular Wi-Fi System AC6600 - 3 Pack

Art.nr. 21182470
Fabrikant LINKSYS
Art.nr. fabrikant WHW0303-EU
EAN 4260184666850
Gewicht van het pakket 2,898 kg
Voor 15:00 uur besteld, dan meestal dezelfde dag verzonden .

Een WLAN dat nog meer vrijheid biedt.

Dit tri-band Wi-Fi mesh-systeem biedt 100% Wi-Fi in uw hele huis.

MET VELOP WI-FI ZIJN DE MOGELIJKHEDEN ONBEGRENSD
Linksys Velop is een hoogwaardig, modulair Wi-Fi mesh-systeem van nodes voor een uitstekende Wi-Fi-dekking overal in huis. Het is binnen enkele minuten te installeren en levert een razendsnel en sterk signaal.

TRI-BAND WI-FI-OPLOSSING VOOR ZEER HOGE SNELHEDEN
Velop werkt met dynamische tri-band-technologie en biedt hogere snelheden dan de concurrentie door gebruik te maken van drie Wi-Fi-banden. Elke band is afgestemd voor een optimale taakverdeling om overal in huis de beste Wi-Fi-prestaties te leveren. Of u nu 4K-video's wilt streamen of aan het gamen of videochatten bent, Velop levert uitzonderlijk snelle Wi-Fi voor optimale prestaties, zelfs wanneer er meerdere Wi-Fi-apparaten verbonden zijn.

MODULAIRE WI-FI-OPLOSSING DIE ZICH AANPAST AAN UW BEHOEFTEN
Het modulaire ontwerp werkt goed in alle woningen en situaties. Elke Velop-node is een krachtig tri-band internet-verbindingspunt dat de Wi-Fi-dekking in en rond uw woning uitbreidt.**


Producent LINKSYS
Produkt groep Netwerk actieve componenten
Produkt type Draadloze routers
Kleur wit
Inhoud • 3 Linksys Velop-nodes
• Ethernet-kabel
• 3 voedingsadapters
• Snelstartgids
• Gedrukte documentatie
Manufacturer data sheet - Deutsch (PDF)

Meer dan 30 jaar worden LINKSYS producten met dat doel ontwikkeld, mensen het leven makkelijker en aangenaam te maken.

Van WLAN en Consumer Electronics apparaten via accessoires voor mobile apparaten, energiebeheer apparaten en een grote keuze aan kabels, biedt het merk LINKSYS producten die als doel hebben de technologie te verbeteren die mensen verbindt met hun favoriete bezigheden.

Tot de veelvoudige productmix van het merk LINKSYS behoren beveiliging-, infrastructuur-, energie- en serverruimte-oplossingen.