MOBOTIX SplitProtect installatiedoos voor buiten (Mx-A-SPA)

MOBOTIX SplitProtect installatiedoos voor buiten (Mx-A-SPA)

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 8-4-2024
Art. nr. 21192985
Merk / Fabrikant MOBOTIX
Fabrikant artikel nr. Mx-A-SPA
EAN 4047438030229
Gewicht artikel 0,909 kg

Beschrijving

MxSplitProtect:

Met MxSplitProtect kunnen maximaal twee IP/PoE-apparaten weerbestendig en tegen piekspanningen beveiligd via slechts één netwerkkabel worden aangesloten op de meegeleverde PoE-switch. Behalve voor nieuwe installaties kunnen ook bestaande videosystemen kosteneffectief worden uitgebreid, bijvoorbeeld wanneer een tweede IP-camera of een PoE-infraroodverlichting moet worden toegevoegd aan een IP-camera die op een paal is geïnstalleerd. In plaats van opnieuw een Ethernetkabel te moeten leggen van de PoE-switch in de schakelkast naar de mast, kan MxSplitProtect worden gebruikt als een eenvoudigere en meer kosteneffectieve oplossing.

Om een MOBOTIX-camera met MxIRLight infraroodverlichting aan te sluiten, wordt een MxSwitch in de schakelkast geïnstalleerd (MX-SWITCH). Deze wordt gevoed via een 48V-voedingseenheid (min. 2A) en voert - als speciale MOBOTIX-switchfunctie - de benodigde spanning voor de camera en de IR-verlichting op aparte aders in de installatiekabel, zodat deze vervolgens beschikbaar is op de twee MxSplitProtect-poorten (links: data en voeding voor camera, rechts: alleen voeding voor IR-licht). Een standaard PoE-switch is hiervoor ongeschikt.

Let op:

MxSplitProtect beschermt tegen overspanningen tot 4 kV op de netwerkkabel, maar niet tegen directe blikseminslag (>> 4 kV)! Om het risico op schade te minimaliseren, wordt een overspanningsconcept meestal gemaakt en geïmplementeerd door een specialist.

Specificaties

Producent MOBOTIX
Produkt groep Bewakingscamera's
Produkt type Netwerk-switches
Kleur grijs
Hoogte 16 cm
Breedte 24 cm
Diepte 30.5 cm
Gewicht 1184 g
Hoogte verpakking 100 mm
Breedte verpakking 200 mm
Diepte verpakking 300 mm
Gewicht verpakking 0.909 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (2,0 MB)

Download

Manufacturer data sheet - English (2,0 MB)

Download

Quick Installation Guide - Deutsch (2,4 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (2,4 MB)

Download

Quick Installation Guide - Français (2,4 MB)

Download

Compatibel met

Naast een professionele VMS- en videoanalyse is MOBOTIX sinds 2000 een innovatieve fabrikant van intelligente en autonome IP-camera's.

Ben je zeker?