DAHUA TECHNOLOGY - SECOMP Nederland GmbH

DAHUA TECHNOLOGY

DAHUA TECHNOLOGY is een van de toonaangevende fabrikanten in de videobewakingsindustrie. Consistente verdere ontwikkelingen dienen een breed scala van klantengroepen met verschillende beveiligingsbehoeften. Het assortiment omvat modellen uit de Lite-, Pro- en Ultra-serie - oplossingen met toenemende prestatiekenmerken voor een toenemend veiligheidsniveau.

DAHUA TECHNOLOGY is een toonaangevende leverancier van producten en oplossingen in de wereldwijde videobewakingsindustrie. In 2015 werd DAHUA TECHNOLOGY gerangschikt als de op vier na grootste aanbieder door a & s Security 50, dat de spelers in de wereldwijde beveiligingsindustrie rangschikte in termen van hun totale verkoop van beveiligingsapparatuur..

Sinds 2010 investeert DAHUA TECHNOLOGY meer dan 10 procent van zijn jaarlijkse omzet in R & D en vandaag de dag zijn er meer dan 5.000 R & D-ingenieurs in dienst. Het ontwikkelt voortdurend innovatieve technologieën voor lenzen, beeldsensoren, videocodering en -transmissie, ingebouwde processoren, grafische verwerking, videoanalyses en betrouwbaarheid van software- en netwerkbeveiligingstechnologie. Om ervoor te zorgen dat klanten kunnen genieten van de nieuwste en beste technologieën, werken ze samen met toonaangevende bedrijven op hun eigen gebied. Talrijke producten van DAHUA TECHNOLOGY zijn erkend en toegekend door beroepsverenigingen en organisaties uit de veiligheidsindustrie.

Om aan de klantvereisten van verschillende veiligheidsniveaus en projectafmetingen te voldoen, heeft DAHUA TECHNOLOGY een uitgebreid assortiment. Het varieert van Lite tot Pro tot Ultra-series. Zo worden de behoeften van particulieren, kleine, middelgrote en grote ondernemingen bediend, evenals de vereisten van locaties met een hoge beveiliging. Daarom vertrouwen veel internationale merken op de ontwerp- en productiekwaliteit van DAHUA TECHNOLOGY-producten, waardoor het merk wereldwijd toonaangevend is in OEM- en ODM-services. Meer dan 20 lokale afdelingen buiten China bevestigen dit ook.

DAHUA TECHNOLOGY-producten worden veel gebruikt in winkels, scholen, hotels, banken, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, snelwegen, tolstations en stedelijke verkeersleiding. Veel grote projecten zijn gerealiseerd met oplossingen van DAHUA TECHNOLOGY, zoals: The Lulu Mall in Oman, een luxehotel in Italië, de vloot van de Peruaanse luchtvaartmaatschappij LAN, de APEC in China, evenals Safe-City in Brazilië en nog veel meer.

De productcategorieën omvatten moderne videobewakingssystemen, verkeerstelematica, intelligente bouwsystemen, toegangscontrole, video-intercomsystemen, alarmsystemen, intelligente sloten.

INTEGRATED SECURITY SOLUTION FOR BANKING & FINANCE

INTELLIGENT SECURITY SOLUTIONS FOR GAS STATION

Alle producten van het merk DAHUA TECHNOLOGY

Toon alles (44)

Opmerking: vanwege het logo worden DAHUA-producten op andere websites vaak verkeerd vermeld of opgezocht onder de naam "alhua" of "Alhua". De juiste merknaam is DAHUA TECHNOLOGY.