LINKSYS - SECOMP Nederland GmbH

LINKSYS

Oplossingen voor beveiliging, infrastructuur, energie en serverruimtes

LINKSYS-producten zijn al meer dan 30 jaar ontwikkeld met het doel het leven van mensen gemakkelijker en aangenamer te maken.

Van Wi-Fi en consumentenelektronica tot mobiele accessoires, apparaten voor energiebeheer en een brede selectie kabels, het merk LINKSYS biedt producten die technologieën verbeteren die ons verbinden met mensen die belangrijk voor ons zijn en die we nodig hebben voor onze favoriete activiteiten.

De diverse productmix van het merk LINKSYS omvat oplossingen voor beveiliging, infrastructuur, energie en serverruimte.

LINKSYS Access Points


Alle LINKSYS Business Access Points zijn uitgerust met een zeer efficiënte vermogensversterker om het WLAN-bereik uit te breiden. De meeste bieden ook ondersteuning voor dual-image firmware. Hierdoor kunnen beheerders software-updates uitvoeren zonder naar de offlinemodus over te schakelen of zich zorgen te maken over netwerkuitval tijdens de upgrade.

LINKSYS Router


Met LINKSYS-producten wordt de technologie tot het uiterste gedreven. Zij lopen sinds 1988 voorop in draadloze connectiviteit en zijn toonaangevend op het gebied van innovatie en ontwikkelingsstrategieën, prestaties en ontwerp van wereldklasse. Het streven naar perfectie stimuleert het creëren van prijswinnende producten die iedereen thuis, op het werk of onderweg, een netwerklevensstijl mogelijk maken. Producten met innovatieve functies die afstandsbediening en bewaking van draadloze thuisnetwerken mogelijk maken. Prestaties in perfectie maken LINKSYS draadloze routers uniek.

LINKSYS Smart WiFi


Het concept van LINKSYS Smart Wi-Fi biedt altijd en overal toegang tot een specifiek netwerk. Onder andere de volgende mogelijkheden worden aangeboden:

 • Geef prioriteit aan apparaten of websites voor videostreaming en online gamen.
 • Controle over ongepaste of ontwrichtende inhoud.
 • Monitoring van netwerkactiviteit en netwerksnelheid.
 • Schakel Wi-Fi-toegang in of uit voor alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten.
 • Maak een apart, met een wachtwoord beveiligd gastnetwerk.

In slechts drie eenvoudige stappen kunt u slimme verbindingen maken met LINKSYS Smart WiFi:

 1. Stel het draadloze thuisnetwerk in met een LINKSYS Smart Wireless Router. De router verzendt een wifi-signaal naar de apparaten met wifi-ondersteuning, zoals gameconsoles, televisies, mobiele apparaten, printers, enz..
 2. Stel een LINKSYS Smart WiFi-account in. Opzetten en registreren gaat snel en gratis. De accountgegevens worden vertrouwelijk gehouden en alleen gebruikt om de toegang tot uw routerinstellingen te controleren.
 3. Individueel gebruik van het netwerk met de LINKSYS Smart WiFi-apps. Door de LINKSYS Smart WiFi-apps op het mobiele apparaat te downloaden en te installeren, kan de functionaliteit van de LINKSYS Smart WiFi-tools verder worden geoptimaliseerd, bijvoorbeeld met verbeterde functies voor kindbeveiliging, contentfiltering, apparaatbewaking, routerbeheer, mediaprioriteit, gasttoegang instellen en meer.

LINKSYS Open WRT Router


De LINKSYS Open WRT-routers overtuigen met een op Linux gebaseerd uitbreidbaar besturingssysteem.

Als gebruiker heeft u de mogelijkheid om uitgebreide veranderingen zelf te configureren.

Alle tools in de Linux-wereld om netwerkcongestie te voorkomen zijn beschikbaar.

Meer dan 3.700 softwarepakketten maken het mogelijk om de router zeer uitgebreid te configureren en de originele functies van de originele firmware vele malen uit te breiden.

LINKSYS WiFi Range Extender


LINKSYS WiFi Range Extenders bieden handige plaatsing en configuratie via een mobiel apparaat voor optimale prestaties en maximale Wi-Fi-dekking.

Door het WLAN-signaal van een router te detecteren en vervolgens te versterken, kunnen LINKSYS WiFi Range Extenders vervelende dode hoeken elimineren.

Dus zelfs in afgelegen hoeken - zoals in de kelder, in de tuin, in de garage, enz. – is ontvangst mogelijk.

Dankzij de innovatieve Spot Finder-technologie, die alleen wordt gebruikt op LINKSYS WiFi Range Extenders, hoeft u niet lang te zoeken om snel de perfecte plek voor het apparaat te vinden.

U kunt dus overal waar u wilt vertrouwen op een krachtige draadloze verbinding.

Hoe de Spot Finder-technologie werkt

Spot Finder-technologie is browsergebaseerde software die op elk mobiel apparaat kan worden gebruikt.

Het wordt automatisch geactiveerd tijdens het gebruik zodra de LINKSYS Range Extender Setup is gestart.

Hiertoe sluit u de Range Extender aan op een stopcontact dat zich halverwege tussen de router en het gebied bevindt waar zich dode punten voordoen. 

Verder moeten er stappen worden gezet:

 1. Ga naar de Linksys Extender-instellingen via http://extender.linksys.com.
 2. Selecteer het netwerk. Spot Finder-technologie combineert de frequentiebanden van uw netwerk, zodat de selectie met één klik kan worden gemaakt.
 3. Voer het netwerkwachtwoord in.
 4. Spot Finder controleert de locatie van de bereikvergroter en informeert of het te ver weg is, te dichtbij of op de juiste plaats.