OSRAM - SECOMP Nederland GmbH

OSRAM

Professionele lichttechniek

Toen de LED-verlichtingstechnologie zich begon te manifesteren over een groot gebied, was het voor SECOMP duidelijk dat dit een productgebied is waarin we ons willen vestigen als een sterke dealer.

Maar ook hier blijven we trouw aan onze lijn en onze belofte aan onze klanten en nemen we alleen hoogwaardige producten van geselecteerde merken in ons assortiment op.

Een van deze merken op het gebied van LED-verlichtingstechnologie is OSRAM.

LED - deze drie letters staan voor de toekomst van licht bij OSRAM


De hoogwaardige LED-producten van OSRAM zijn niet alleen extreem energie-efficiƫnt en duurzaam, ze zijn ook extreem veelzijdig, flexibel en van hoge kwaliteit.

OSRAM is een wereldwijde leverancier van lampen, armaturen en verlichtingsoplossingen met leidende marktposities in verschillende marktsegmenten in de verlichtingsmarkt. Het productspectrum bestrijkt de gehele waardeketen van verlichting van de lichtbron tot individuele lichtbeheersystemen, zowel in het algemeen als in speciale verlichting.

Een onverslaanbaar voordeel voor de klant: het LED-portfolio van OSRAM biedt alles, van een enkele LED tot een complete verlichtingsoplossing van een enkele bron. OSRAM heeft de juiste LED-oplossing voor een breed scala aan verlichtingsvereisten.