SACON - SECOMP Nederland GmbH

SACON

Een perspectief in de netwerkjungle dankzij SACON

Met de producten van SACON kun je de netwerkjungle volgen. Hiertoe behoren de S/FTP-patchkabels met lichtidentificatie, de injectoren voor de energietoevoer naar de patchkabels en de markeringsklemmen. Maar bijvoorbeeld ook de FO LED patchkabels en de DualBoot PushPull IP20 patchkabels met PushPull vergrendeling in plaats van de gebruikelijke jack unlocking.

saCON S / FTP patchkabel met lichtidentificatie

De saCon patchkabel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kantoren, industrie en datacenters. De bijzonder robuuste kabelstructuur zorgt ervoor dat de elektrische transmissieparameters alleen kunnen worden beïnvloed door extreme mechanische belastingen. De gebruikte combinatie-afscherming (PiMf + vlecht met> 65% dekking) samen met de 360° afgeschermde RJ45-pluggen bieden het hoogste niveau van gegevensbeveiliging.

Het gepatenteerde proces voor het eenvoudig aan elkaar toewijzen van de stekkers verhoogt de bedrijfszekerheid aanzienlijk, onbedoeld trekken aan de patchkabels is nagenoeg uitgesloten. Nadat een patchkabelzijde contact heeft gemaakt met de injector, gaan de geïntegreerde lichtgevende diodes in de RJ45-connectoren branden. Een lopende datatransmissie wordt niet beïnvloed door de lichtidentificatie!

De patchkabels zijn leverbaar in de kwaliteiten Cat.6 en Cat.6A tot 500MHz.

saCon S/FTP Patchkabel Cat.6, LSOH

Toon alles (86)

saCon S/FTP Patchkabel Cat.6A, LSOH

Toon alles (112)

saCON-injector voor het voeden van energie in de saCon-patchkabel

De injector wordt eenvoudig gecontacteerd in het contactpaar op de achterkant van de RJ45-connector. Door herhaaldelijk op de knop op de injector te drukken, kunt u kiezen uit drie bedrijfsmodi (licht aan, langzaam en snel knipperend). Dit betekent dat er een individuele instelmogelijkheid is voor verschillende lichtomstandigheden. De injector wordt bediend met vier standaard knoopcellen LR736 (21.15.2208) of met een oplaadbare batterij (21.15.2298).

saCon Injector / LED Detector Pro

Toon alles (4)

saCon markeerclips

De RJ45-stekkers kunnen worden gemarkeerd met een kleurenclip voor servicetoewijzing.

saCon markeerclips

Toon alles (20)

saCon LWL-LED-Patchkabel

De saCon LWL-LED patchkabel is ontwikkeld voor gebruik in kantoren, industrie en datacenters.

De kabelstructuur zorgt ervoor dat de optische transmissieparameters het hoogste niveau van gegevensbeveiliging bieden. Het gepatenteerde proces voor het eenvoudig aan elkaar toewijzen van de kabeluiteinden verhoogt de bedrijfszekerheid aanzienlijk, omdat onbedoeld trekken aan de patchkabels wordt voorkomen. Nadat een zijde van de patchkabel in contact is gekomen met de detector, worden beide kabeluiteinden elektrisch bekrachtigd en lichten ze op.

saCon glasvezel LED patchkabel duplex 9/125 µm OS2

Toon alles (10)

saCon FO LED patchsnoer duplex 50/125µm OM3

Toon alles (30)

saCon FO LED patchsnoer duplex 50/125µm OM4

Toon alles (30)

saCon DualBoot PushPull IP20 patchkabel, Cat.6 en Cat.6A, LSOH

Bij deze RJ45-connectorvariant wordt de kleine RJ45-aansluiting niet langer ingedrukt om te ontgrendelen, maar gewoon aan de doorvoertule getrokken. De PushPull-vergrendeling werkt met elke standaard RJ45-aansluiting en -aansluiting. De PushPull-patchkabels vergemakkelijken het patchen in dicht opeengepakte datacenterdistributeurs, voor moeilijk bereikbare consolidatiepunten of voor abonnee-aansluitingen in de vloerdoos.

  • PushPull-aansluitkabel RJ45 / RJ45, Cat.6 of Cat.6A, afgeschermd, 1: 1-toewijzing met DualBoot®-inkapseling inclusief PushPull-ontgrendeling
  • De gebruikte kabel biedt het hoogste niveau van gegevensbeveiliging dankzij de folie-afscherming en de 360° afgeschermde RJ45-stekkers
  • Stekkers zijn geoptimaliseerd voor gebruik in omgevingen met hoge dichtheid
  • De DualBoot®-inkapseling zorgde voor een optimale trekontlasting en verhinderde tegelijkertijd dat de vergrendelingshendel vast kwam te zitten

saCon DualBoot PushPull IP20 patchkabel, Cat.6, LSOH

Toon alles (8)

saCon DualBoot PushPull IP20 patchkabel, Cat.6A, LSOH

Toon alles (8)