UBIQUITI NETWORKS - SECOMP Nederland GmbH

UBIQUITI NETWORKS

Wireless - Routing & Switching - VoIP - Surveillance - Accessories

Het relatief jonge merk UBIQUITI NETWORKS biedt producten op het gebied van draadloos, routing & switching, VoIP, bewaking en accessoires.

UBIQUITI NETWORKS UniFi Enterprise WiFi System UAP


UniFi Enterprise WiFi-systeem UAP - EnterpriseAP, UniFi (UBNT)

UniFi is een revolutionair WiFi-systeem dat prestaties, onbeperkte schaalbaarheid en een virtuele beheercontroller omvat.

Bespaart geld. Bespaart tijd.

In tegenstelling tot traditionele bedrijfssystemen die gebruikmaken van hardware WiFi-switches, gebruikt Unifi een virtuele cliënt / server-applicatie die geen extra hardware en kosten met zich meebrengt

Intuïtieve software

Installatie, configuratie en beheer van al uw Unifi Wireless Access Points gebeurt via de eenvoudige gebruikersinterface.

Krachtige hardware

UniFi-toegangspunten met de nieuwste WiFi 802.11n / MIMO-technologie - biedt 300 Mbps of 1300 Mbps snelheid op maximaal 150 m bereik. De langeafstandsvariant zelfs tot 183 m.

uitbreidbaarheid

Onbeperkte schaalbaarheid. Bouw uw draadloze netwerk zo klein of zo groot als u maar wilt. Begin met één, breid het uit met duizenden.

Vol met functies

Nadat de UniFi Server op een pc of MAC is geïnstalleerd, is de UniFi-controller toegankelijk via elk apparaat met een webbrowser. Met de UniFi-controller kan de operator onmiddellijk duizenden UniFi AP's leveren, netwerken zoeken, snel systeemverkeer beheren en meer inzetten op individuele UniFi AP-apparaten.

300 Mbps snelheid, 150 m bereik

De UniFi AP maakt gebruik van een eenvoudig industrieel ontwerp dat naadloos aansluit op de typische omgeving. De AP's bieden de nieuwste WiFi 802.11n MIMO-technologie. Alles wat nodig is voor wand- of plafondmontage is inbegrepen. De POE-functionaliteit is ook inbegrepen, hierdoor kan het data- en elektriciteitstransport via een enkele Ethernet-kabel worden uitgevoerd.

UBIQUITI NETWORKS TOUGH Switch POE PRO


TOUGHSwitch PoE PRO is een 150 watt gigabit-switch. De uitgangsspanning wordt geregeld door de software en kan worden gebruikt met apparaten van 24 V en 48 V.

beheer

TOUGHSwitch PoE biedt betrouwbare, snelle 10/100/1000 Mbps connectiviteit met aangesloten UBIQUITI NETWORKS-apparaten en andere apparaten die passieve PoE ondersteunen. Om uw POE-apparaten aan te sluiten, schakelt u POE gewoon in de gebruiksvriendelijke configuratie-interfaces in. Elke poort kan individueel worden geconfigureerd.

Vereenvoudig uw inzet

Met TOUGHSwitch PoE kunnen netwerkarchitecten wijzer en minder rommelige installaties ontwerpen. TOUGHSwitch PoE-installaties verhogen de efficiëntie en verminderen potentiële foutenbronnen - wat resulteert in een snellere installatie en minder onderhoud.

Uitgebreide functies

TOUGHSwitch PoE wordt geleverd met een groot aantal geavanceerde functies:

  • Port monitoring
  • Spanning Tree Protocol (STP) / Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP)
  • Ping Watchdog
  • Configurable alerts

Intuïtieve configuratie-interface

TOUGHSwitch PoE biedt gebruiksvriendelijke en efficiënte inrichting en controle van het apparaat. Een virtuele weergave biedt poortinformatie zoals verbindingsstatus, snelheid en POE-status.