Nieuws - SECOMP Nederland GmbH

Nieuws

+++ 20.03.2020 +++

Informatie over COVID-19

De huidige ontwikkelingen rond het Corona-virus (COVID-19) in heel Europa roepen momenteel veel open vragen op. Daarom willen wij u vandaag informeren over de huidige situatie bij SECOMP.

Onze medewerkers wordt gevraagd om sociale contacten tot een minimum te beperken om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt en werken daarom steeds meer vanuit hun thuiskantoor.

Dit betekent echter niet dat ons bedrijf stilstaat. Door ons grote opslagvolume in Duitsland kunnen wij de beschikbaarheid van de goederen over een langere periode garanderen. Bij sommige leveringen kunnen er vertragingen optreden. Bij SECOMP doen we er echter alles aan om u de komende dagen en weken de gebruikelijke service te verlenen, inclusief advies en snelle levering.

Onze online winkel is zoals gewoonlijk de klok rond beschikbaar. U kunt ons, zoals gewoonlijk, van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken op 0181-390030 en per e-mail op info@secomp.nl.

Samen kunnen en zullen we deze crisissituatie het hoofd bieden. Wij wensen u, uw familie en collega's, dat u de komende weken in goede gezondheid doorkomt!

Met vriendelijke groet,

Uw SECOMP-team