SOFTING LanMaster 35 kabel en netwerk tester

SOFTING LanMaster 35 kabel en netwerk tester

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 16-5-2024
Art. nr. 24010020
Merk / Fabrikant Softing IT Networks
Fabrikant artikel nr. 226003
EAN 4016138951967
Gewicht artikel 0,516 kg

Beschrijving

De LanMaster 35 is de ideale universele tool voor alle IT-beheerders of systeemtechnici die VoIP-apparaten en WLAN-toegangspunten moeten installeren en onderhouden.

In heterogene netwerken worden Voice over IP (VoIP) telefoons en draadloze toegangspunten vaak gevoed via Power over Ethernet. Er zijn veel verschillende standaarden, wat interoperabiliteit vaak moeilijk maakt. De LanMaster 35 test of een link en de bijbehorende voeding goed werken.
Aangesloten op het stopcontact test het gebruiksvriendelijke handapparaat snel en betrouwbaar of er een 10/100/1000 MBit/s Ethernet link bestaat en welke duplexmodus is ingesteld. De LanMaster 35 meet ook of er Power over Ethernet (PoE) aanwezig is op de betreffende poort. Naast het spanningstype "Mid-Span", "End-Span" of "All-Span" herkent het apparaat ook welke PoE standaard wordt gebruikt, bijvoorbeeld IEEE 802.3af, Cisco standaard of een eigen standaard. Deze meting test de poort onder belasting en geeft zo de functionaliteit en instelling aan.

Voor het testen van netwerken kan de LanMaster 35 gebruikt worden om eenvoudig de kabellengte van een bekabelingstraject of een kabeltrommel te meten. De LanMaster 35 identificeert ook welke poort van de switch is aangesloten op het geteste stopcontact door een linkersignaal naar de switch te sturen en de poort-LED te laten knipperen.

Specificaties

Producent Softing IT Networks
Produkt groep Tester
Produkt type Kabel tester / netwerk tester
Kleur grijs
Leveringsomvang Tester, draagtas, handleiding, batterijen
Toebehoren: Oplaadbare batterij/batterij vereist Mignon-Batterie (AA), 04x
Bedrijfstemperatuur min. 0 °C
Bedrijfstemperatuur max. 50 °C
Hoogte 22 cm
Breedte 13 cm
Diepte 3.6 cm
Gewicht 0.3 kg
Hoogte verpakking 70 mm
Breedte verpakking 160 mm
Diepte verpakking 220 mm
Gewicht verpakking 0.516 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (171,1 KB)

Download

Softing IT Networks staat voor professionele IT-meettechnologie om de prestaties van uw datacommunicatie te optimaliseren door middel van snelle en veilige verbindingen voor de gehele levenscyclus van uw netwerk.

Ben je zeker?