ROLINE 19" automatische omschakelaar, 16A

ROLINE 19" automatische omschakelaar, 16A

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Art. nr. 19071625
Merk / Fabrikant ROLINE
Gewicht artikel 5,9 kg

Beschrijving

De Automatic Transfer Switch (ATS) is een apparaat dat is ontworpen om redundante stroom te leveren aan gevoelige elektronische apparatuur. Hij wordt gevoed door twee onafhankelijke stroombronnen en schakelt snel en automatisch van de ene naar de andere bron als de stroom naar de aangesloten belasting uitvalt.

De automatische omschakelaar (ATS) wordt gebruikt om over te schakelen naar een alternatieve voeding. De aangesloten verbruikers zijn door de korte omsteltijden, vooral bij faseverschuivingen, beschermd tegen uitvaltijden. Automatisch terugschakelen naar de herstelde stroomvoorziening mogelijk.

De omschakelaar neemt één hoogte-eenheid in het rack in beslag, kan worden gevoed via twee IEC C20-netaansluitingen en maakt de voeding mogelijk van maximaal zes belastingen met een IEC C13-aansluiting (10 A) en twee belastingen met een IEC C19-aansluiting (16 A) . Handmatig schakelen met een druk op de knop, SNMP of webinterface maakt onderhoudswerkzaamheden aan een toevoerleiding mogelijk.

Met de twee aansluitingen voor aparte stroombronnen zorgt de ATS te allen tijde voor een redundante stroomvoorziening voor de meest uiteenlopende en gevoelige apparaten in de serverkast.

Met de ingebouwde SNMP/Webkaart heb je diverse mogelijkheden voor professionele monitoring op het gebied van energiemanagement.

Aansluitingen:
Ingang: 2x C20
Uitgang: 6x C13 (10A max), 2x C20 (16A max)

Specificaties

Producent ROLINE
Produkt groep UPS-accessoires
Produkt type Automatic Transfer Switch (ATS)
Kleur zwart
Leveringsomvang Gebruikershandleiding, 2x Invoerkabels: C19-C20, 2x Input kabelkasten, SNMP-kaart, accessoires voor rack-installatie
Afmeting (HxBxD) 44 x 482,6 x 220 mm
Bouw type 19" Rackmount
Gebruiksdoel Transfer-Switch
Bedrijfstemperatuur min. -5 °C
Bedrijfstemperatuur max. 40 °C
Hoogte 44 mm
Breedte 482.6 mm
Diepte 220 mm
Gewicht 3079.7 g
Hoogte verpakking 130 mm
Breedte verpakking 430 mm
Diepte verpakking 540 mm
Gewicht verpakking 5.9 kg

De producten van ons eigen merk ROLINE zijn voor professioneel continu gebruik ontwikkeld.

Met een 5 jarige werkingsgarantie staan wij voor de kwaliteit van ons product in.

ROLINE – Kwaliteit maakt het verschil.

Ben je zeker?