ROLINE MPO/MPO koppelstuk - SECOMP Nederland GmbH
ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk ROLINE MPO/MPO koppelstuk

ROLINE MPO/MPO koppelstuk

Art.nr. 21170319
Merk / Fabrikant ROLINE
Art.nr. fabrikant 21.17.0319
EAN 7611990119936
Gewicht van het pakket 0,005 kg
Voor 15:00 uur besteld, dan meestal dezelfde dag verzonden .

MPO (multi-fibre push-on) Verkabeling systeem

Het MPO (multi-fibre push-on) verkabelingssyteem is een gemakkelijke oplossing voor een High-Density-connector en een platte glasvezel kabel met 12 Fasers. Dit systeem wordt veelal gebruikt in rekencentra, maar ook tussen b.v. server ruimtes. Speciaal ontworpen voor een betrouwbare en snel gebruik met als extra voordeel dat het weinig plek inneemt. De MPO kabel kan ook met ander type connectoren worden gebruikt b.v. met een type LC connector waarmee dan een verbinding met standaard F.O producten of diensten kan worden aangesloten. Dit gebeurt via de module of via de Fan-Out Kabel.

Producent ROLINE
Produkt groep MPO (multi-fibre push-on)
Produkt type Connector
Kleur zwart
Lengte 20 mm
Gewicht 5.7 g
Hoogte verpakking 10 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 70 mm
Gewicht verpakking 0.005 kg
Product Data Sheet - Nederlands (PDF)
Manufacturer data sheet - English (PDF)

De producten van ons eigen merk ROLINE zijn voor professioneel continu gebruik ontwikkeld. Met een 5 jarige werkingsgarantie staan wij voor de kwaliteit van ons product in.