ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W - SECOMP Nederland GmbH
ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W

ROLINE Multiport-USB-lader + draadloos oplaadkussen voor mobiele apparaten, 10W

Art.nr. 19111012
Fabrikant ROLINE
Art.nr. fabrikant 19.11.1012
EAN 7630049614321
Gewicht van het pakket 0,83 kg
Voor 15:00 uur besteld, dan meestal dezelfde dag verzonden .

5-poorts oplaadstation met 1x snellaadstation 3,0, 1x type C en een extra draadloos oplaadkussen voor QI-apparaten - de geïntegreerde spoel met een vermogen tot 10W maakt het mogelijk om het apparaat zeer snel en efficiënt op te laden!

 • 5+1 laadstation: 1x Quick Charge 3.0, 1x USB Type C, 3x USB Type A en een draadloos laadstation voor optimale compatibiliteit met alle apparaten en standaarden.
 • Het draadloze oplaadkussen laadt een QI-compatibele smartphone of andere geschikte Qi-apparaten draadloos op.
 • De pad wordt via twee contacten op het platform aangesloten en kan indien nodig worden verwijderd en via de USB Micro B-aansluiting weer op een stroombron worden aangesloten - voor optimale toegankelijkheid.
 • 10W macht over het draadloze opladen
 • Voor gebruik thuis, op het verkooppunt (POS), in een restaurant, op kantoor, in de praktijk of op een andere plaats waar tablets of smartphones zeer beschikbaar moeten zijn.
 • Kleur: zwart
 • Leveringsomvang: laadstation, netvoeding, bedieningshandleiding, gebruiksaanwijzing

Qi wireless charging:

Qi is een interfacenorm voor inductieve krachtoverbrenging van het "Wireless Power Consortium". Tot dit consortium behoren bedrijven als Apple, HTC, Samsung, Sony en vele anderen.

Hoe draadloos opladen werkt: Voor inductief opladen zijn twee apparaten nodig, een ontvanger (zoals een iPhone 8/X) en een zender (laadstation). De stroom wordt overgebracht via spoelen die een magnetisch veld genereren. De smartphone kan via dit magneetveld energie opnemen en zo de geïntegreerde accu opladen.

Producent ROLINE
Produkt groep Mobiel accessoires
Produkt type Display houder
Kleur zwart
Inhoud Oplaadstation, bedieningshandleiding
Gewicht 430 g
Afmeting (HxBxD) 46 x 169 x 82 mm
Product Data Sheet - Nederlands (PDF)

De producten van ons eigen merk ROLINE zijn voor professioneel continu gebruik ontwikkeld. Met een 5 jarige werkingsgarantie staan wij voor de kwaliteit van ons product in.

alternatieve artikelen

 • VALUE USB Charging Station, 7 Port
  Art.nr. 19991069
 • VALUE Wireless Charger for Mobile Devices, 10W
  Art.nr. 19991011
 • ROLINE Wireless Charger for Mobile Devices, 10W
  Art.nr. 19111011
 • ROLINE Draadloze oplader standaard voor mobiele apparaten, 10W
  Art.nr. 19111010
Toon alles (4)