Bedrijf - SECOMP Nederland GmbH

Bedrijf

Introductie van SECOMP

Onderscheid in kwaliteit

Sinds meer dan 30 jaar staat SECOMP voor professionele producten in IT accessoires, netwerktechniek, beveiliging, onderhoud, mobiele accessoires en installateurs gereedschappen.

Onze kwaliteit eisen beginnen al bij de product keuze. Elk nieuw product wordt onder realistische omstandigheden in ons eigen proeflaboratorium op alles uitgebreid getest. Elke productlevering wordt systematisch steekproefsgewijs gecontroleerd naar de DIN-ISO 2859 norm.

Eigen merken ROLINE en VALUE

De producten van onze eigen merk ROLINE zijn geschikt voor professioneel gebruik voor de lange termijn. Met een garantie van 5 jaar op de goede werking van de ROLINE producten, staan wij garant voor de kwaliteit van ons merk ROLINE. Het eigen Merk VALUE staat voor aantrekkelijke prijzen met een geteste zekerheid. Verder leveren wij nog hoogwaardige producten van andere geselecteerde bekende merken.

Centraal Europees magazijn


Als een van de grotere aanbieders in Europa, betrekken wij grote aantallen van producten uit verschillende delen van de wereld. Deze producten worden dan via een centraal magazijn in Duitsland over Europe verdeeld.

Via onze dochterondernemingen in Taipei, Londen en Zurich zijn wij dagelijks met circa 200 leveranciers uit Azië en ongeveer 150 leveranciers uit Europa in contact.

Van deze geselecteerde leveranciers betrekken wij naast onze eigen merken ROLINE en VALUE nog vele andere hoogwaardige producten.

Ons centraal gelegen magazijn in Duitsland heeft een capaciteit van meer dan 10.000 pallet plaatsen met een assortiment van ruim 5000 verschillende artikelen.

Met een beschikbaarheid van gemiddeld over de 95% van de voorraad artikelen, hebben wij de mogelijkheid om bestellingen die voor 15 uur binnenkomen nog dezelfde dag af te handelen en te versturen.

De organisatie


Via onze vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Tsjechië en Nederland, maar ook via verschillende distributeurs in de overige Europese landen, verhandelen wij onze producten in geheel Europa.

SECOMP Co., Ltd
13F-5, No. 1
Fu Hsing N. Road
Taipei, Taiwan, R. O. C.

+88 622 7408 842
sales@secomp.com.tw

Company profile


Meer over SECOMP kunt u lezen in de onderstaande Company Profile.