VELCRO® klittenband om vast te naaien alleen lussen 50 mm x 10 m zwart

VELCRO® klittenband om vast te naaien alleen lussen 50 mm x 10 m zwart

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 19-4-2024
Art. nr. 25165592
Merk / Fabrikant Velcro
Fabrikant artikel nr. VEL-EC60446
EAN 5030610604461
Gewicht artikel 0,262 kg

Beschrijving

Praktisch alternatief voor ritsen, knopen en klinknagels - Kan met de hand of machinaal worden opgenaaid - Voor kleding, woningtextiel, handwerk en doe-het-zelfartikelen - Duurzaam en stevig - Machinewasbaar

We willen naaikunstenaars en beginners helpen om hun kunst naar een hoger niveau te tillen. Daarom hebben we een aantal handige producten in de aanbieding die niet alleen het werken met textiel gemakkelijker maken, maar je ook een slim systeem bieden dat textiel extra functioneel maakt. Onze VELCRO®-merkproducten voor textiel maken het werken met je materialen gemakkelijker, zodat het ontwerp in je hoofd het project in je handen wordt.

Sew On sluitingen bieden eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken textiel sluitingen voor kleding, accessoires en woondecoraties. De opnaaibare textiel- en kledingsluitingen kunnen worden gebruikt in plaats van knopen, klinknagels of ritsen en zijn geschikt voor machinewas of stomerij. Naai gewoon met een naaimachine of met de hand langs de randen van het textielvliesband en zet het vast met een stiksteek.

Opmerking: foto soortgelijke

Specificaties

Producent Velcro
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type VELCRO® for fabrics
Kleur zwart
Lengte 10 m
Breedte 50 mm
Gewicht 85 g
Hoogte verpakking 70 mm
Breedte verpakking 220 mm
Diepte verpakking 220 mm
Gewicht verpakking 0.262 kg

De merknaam VELCRO® staat voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De bedrijvengroep Velcro is een toonaangevende fabrikant en innovator van klittenband.

Ben je zeker?