VELCRO® ONE-WRAP® Klittenband voor planten 12mm x 5m Groen

VELCRO® ONE-WRAP® Klittenband voor planten 12mm x 5m Groen

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 25165558
Merk / Fabrikant Velcro
Fabrikant artikel nr. VEL-EC60202
EAN 5030610602023
Gewicht artikel 0,023 kg

Beschrijving

Verstelbare plantbinders - Voor het vastbinden van planten, struiken en heesters - Weerbestendig - Stevig en duurzaam - Herpositioneerbaar.

Onze veelzijdige, herbruikbare en weerbestendige VELCRO® klittenband tuinbanden houden je tuingereedschap netjes en bieden ondersteuning voor zelfs je kleinste zaailingen en grootste bomen terwijl ze groeien. Deze natuurliefhebbers zijn extra zacht zodat ze nergens snijden of kneuzingen veroorzaken en ze zijn ook volledig verstelbaar. Zo helpen ze je planten rechtop te staan zonder ze te verstikken.

Onze plantbinders zijn een snelle en gemakkelijke oplossing die ondersteuning bieden aan je meest tere planten, maar ook aan de rebellen onder je planten. De zachte textuur van de bundelbanden voorkomt wrijven en snijden in de stam en de snijdbare rol zorgt voor minder afval. Wikkel de bundelband om je boom en steun en knijp hem samen om hem vast te zetten. Het praktische alternatief voor draden en touw is de perfecte oplossing voor planten van alle leeftijden en omstandigheden.

Specificaties

Producent Velcro
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type VELCRO® reusable
Kleur groen
Lengte 5 m
Breedte 12 mm
Gewicht 19 g
Hoogte verpakking 40 mm
Breedte verpakking 100 mm
Diepte verpakking 140 mm
Gewicht verpakking 0.023 kg

Alternatieven

De merknaam VELCRO® staat voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De bedrijvengroep Velcro is een toonaangevende fabrikant en innovator van klittenband.

Ben je zeker?