VELCRO® klittenband zelfklevend alleen lussen 20mm x 10m wit

VELCRO® klittenband zelfklevend alleen lussen 20mm x 10m wit

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 25165517
Merk / Fabrikant Velcro
Fabrikant artikel nr. VEL-EC60222
EAN 5030610602221
Gewicht artikel 0,172 kg

Beschrijving

Gemakkelijk te gebruiken - Alternatief voor spijkers, schroeven en lijm - Houdt tot 300 g vast per 20 x 20 mm - 10 m klittenband per verpakking - Kan op de gewenste maat worden geknipt

Maak een einde aan lijm, spijkers en vlekkerige vingers. Met de opplakproducten van het merk VELCRO® kun je je spullen snel en gemakkelijk aan de muur, in een plakboek of waar je maar wilt bevestigen. Je hebt geen hamer of doe-het-zelf-instructies nodig, zelfs geen vaste hand - alleen een idee en een paar minuten.

Plakband (klittenband) is een praktisch alternatief voor spijkers, schroeven en vettige lijmen en kan snel worden bevestigd. Kan worden gebruikt om voorwerpen zoals klein gereedschap, prikborden, toegangspanelen, elektrische apparatuur enz. netjes op te bergen of vast te zetten. Het product kan tot 300 g dragen per stuk klittenband van 20 x 20 mm. Reinig en droog beide oppervlakken voor gebruik. Snijd de tape op de gewenste lengte, verwijder de beschermfolie en druk het product stevig aan op het oppervlak. Laat de lijm minstens 10 minuten uitharden voordat je het klittenband aanbrengt om het voorwerp vast te zetten.

Specificaties

Producent Velcro
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type VELCRO® self-adhesive
Kleur wit
Lengte 10 m
Breedte 20 mm
Gewicht 146 g
Hoogte verpakking 40 mm
Breedte verpakking 180 mm
Diepte verpakking 190 mm
Gewicht verpakking 0.172 kg

De merknaam VELCRO® staat voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De bedrijvengroep Velcro is een toonaangevende fabrikant en innovator van klittenband.

Ben je zeker?