VELCRO® Plakband voor Textiel Klittenband met haken en lussen 19mm x 60cm Wit

VELCRO® Plakband voor Textiel Klittenband met haken en lussen 19mm x 60cm Wit

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 25165596
Merk / Fabrikant Velcro
Fabrikant artikel nr. VEL-EC60410
EAN 5030610604102
Gewicht artikel 0,026 kg

Beschrijving

Snelle en gebruiksvriendelijke oplossingen voor het sluiten van kleding - Naaien, strijken of extra lijm is niet nodig - Gewoon schillen, aandrukken en klaar - Permanente kledingbinding is wasbaar in de machine - Laag profiel zorgt voor onopvallende sluiting. Om textiel te verfraaien of te repareren.

We willen de naaikunstenaars en beginners onder jullie helpen om jullie kunst naar een hoger niveau te tillen. Daarom hebben we een aantal handige producten in de aanbieding die het werken met textiel niet alleen gemakkelijker maken, maar je ook een slim systeem geven dat ze extra functioneel maakt. Onze VELCRO®-merkproducten voor textiel maken het werken met je materialen gemakkelijker, zodat het ontwerp in je hoofd het project in je handen wordt.

VELCRO Stick On For Fabrics is een gemakkelijk aan te brengen sluiting (aftrekken en aanbrengen) die stoffen permanent vasthoudt zonder naaien, strijken of vettig tapen. De textielverbinding is wasbaar, lang houdbaar en honderden keren te gebruiken. Belangrijkste toepassingen: snelle sluiting van zomen, kostuums, aangepaste verfraaiing van textiel, accessoires en woondecoraties.

Specificaties

Producent Velcro
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type VELCRO® for fabrics
Kleur wit
Lengte 0.6 m
Breedte 19 mm
Gewicht 0 g
Hoogte verpakking 30 mm
Breedte verpakking 100 mm
Diepte verpakking 190 mm
Gewicht verpakking 0.026 kg

Alternatieven

De merknaam VELCRO® staat voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De bedrijvengroep Velcro is een toonaangevende fabrikant en innovator van klittenband.

Ben je zeker?