Verbatim 16GB SDHC flashgeheugen Klasse 4

Verbatim 16GB SDHC flashgeheugen Klasse 4

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 8-5-2024
Art. nr. 57701777
Merk / Fabrikant VERBATIM
Fabrikant artikel nr. 44020
EAN 023942439622
Gewicht artikel 0,008 kg

Beschrijving

Verbatim 16GB SDHC. Capaciteit: 16 GB, Soort flashgeheugen: SDHC, Flash memory klasse: Klasse 4, Leessnelheid: 4 MB/s, Schrijfsnelheid: 4 MB/s

SDHC-kaarten (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) van Verbatim zijn ontworpen voor gebruik in compatibele digitale camera's, portable muziekspelers, camcorders, smartphones, PC's en andere consumentenapparaten. SDHC-kaarten maken gebruik van het bestandssysteem FAT32, een specificatie die is speciaal bedoeld is voor toepassingen waarbij behoefte bestaat aan een hogere capaciteit, en zijn met name geschikt voor video van hoge kwaliteit. Door de groei in het gebruik van High-Definition video, digitale fotografie met hoge resoluties en mobiele toepassingen is de vraag naar hogere opslagcapaciteiten en gegevensoverdrachtssnelheden toegenomen. Met het oog hierop wordt voor SDHC-kaarten de minimum gegevensoverdrachtsnelheid die kan worden vastgehouden gegarandeerd, geen pieksnelheid. De SDHC-kaarten van Verbatim voldoen volledig aan alle toepasselijke SD-normen. Ze kunnen worden uitgerust met een schrijfbeveiliging om abusievelijk wissen te voorkomen. SDHC-kaarten hebben hetzelfde fysieke formaat als SD-kaarten, maar kunnen niet worden gebruikt in SD-hostapparaten die niet voldoen aan versie 2.0 van de SDA-specificaties. Het SDHC-logo is een handelsmerk. Snelheidsklasse: De snelheidsklasse is de officiële snelheidsaanduiding voor SD-kaarten, opgesteld door de SD Association. De waarde vertegenwoordigt de minimum schrijfsnelheid op basis van "de gunstigste gefragmenteerde toestand, zonder dat een geheugeneenheid bezet is" in stappen van 8 Mbit/s. Klasse 4: gegarandeerde minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 32 Mbit/s (4 MByte/s). Meer groen, minder plastic. Dit pakket bevat gemiddeld 90 % minder plastic dan voorgaande verpakkingen.

Specificaties

Producent VERBATIM
Produkt type Flashgeheugens
Opslagcapaciteit 16 GB
Geheugen
Capaciteit 16 GB
Soort flashgeheugen SDHC
Flash memory klasse Klasse 4
Leessnelheid 4 MB/s
Schrijfsnelheid 4 MB/s
Gewicht en omvang
Breedte 24 mm
Diepte 32 mm
Hoogte 2,1 mm
Gewicht 2,2 g
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH) 95,25 x 139,7 x 53 mm
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Type verpakking Blister

Downloads

PDF data sheet - Nederlands (226,3 KB)

Download
Ben je zeker?