BIOnd BIO-12-SMC AirCard Tracker voor Iphone

BIOnd BIO-12-SMC AirCard Tracker voor Iphone

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 18025034
Merk / Fabrikant BIOnd
Fabrikant artikel nr. BIO-12-SMC
EAN 5412479032089
Gewicht artikel 0,043 kg

Beschrijving

Wereldwijd traceren met milieuvriendelijke Airtracker. Met deze card tracker kun je gemakkelijk je portemonnee, bagage, tassen, jassen, laptop, waardevolle apparatuur en vele andere items traceren.

Hoe werkt de Air Card?
Hardwareapparaten die de Aircard ondersteunen zenden een beveiligd Bluetooth-signaal uit dat kan worden gedetecteerd door Apple-apparaten in de buurt van de Aircard, die de locatie van je hardwareapparaat dat geschikt is voor Zoek mijn netwerk naar iCloud sturen. Je kunt het vervolgens op de kaart zoeken met de Zoek mijn app. Het hele proces is anoniem en versleuteld om je privacy te beschermen. De zoekopdrachten zijn efficiënt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij of het dataverbruik.

Onbeperkte afstand - wereldwijde positionering
Zolang er zich wereldwijd Apple apparaten (iPhone, iPad en Mac) in de buurt van dit apparaat bevinden, kun je het Find My-netwerk gebruiken om items op te sporen en zie je de locatie in de app die bij het Apple apparaat wordt geleverd.

Positie van de gesproken aanwijzingen
Wanneer je verbonden bent, open je de "Zoeken" app die bij de iPhone of iPad wordt geleverd en klik je op de knop "Geluid afspelen". Het apparaat zal een herinnering laten horen en je kunt het item snel vinden met behulp van de geluidsherinnering.

Bescherm privacy en voorkom schadelijke tracking
Dit product ondersteunt geen real-time tracking. Als Zoek mijn apparaten van anderen je volgen, zal de iPhone je eraan herinneren dat je moet opletten.

BIOnd: Milieuvriendelijke producten en verpakkingen

Deze nieuw ontworpen productlijn bevat alle mobiele telefoonaccessoires die je nodig hebt om mobiel te blijven en tegelijkertijd bij te dragen aan het redden van onze geliefde planeet. BIOnd is gemaakt van gerecyclede en natuurlijke biologisch afbreekbare materialen en alle BIOnd verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier en bevatten geen plastic. Zelfs de inkt op de verpakking is gemaakt van sojabonen. BIOnd producten onderscheiden zich door spectaculaire verpakkingen en compromisloze kwaliteitswaarden, gecombineerd met een zelfvoorzienend en milieuvriendelijk element.

Specificaties

Producent BIOnd
Produkt groep Mobiel accessoires
Produkt type iPhone accessoires
Kleur zwart
Leveringsomvang BIO-12-SMC Airtracker
Hoogte 136 mm
Breedte 79 mm
Diepte 35 cm
Gewicht 0.04 g
Hoogte verpakking 30 mm
Breedte verpakking 90 mm
Diepte verpakking 160 mm
Gewicht verpakking 0.043 kg

Deze nieuw ontworpen productlijn bevat alle mobiele telefoonaccessoires die u nodig heeft om mobiel te blijven en tegelijkertijd onze geliefde planeet te helpen redden.

BIOnd is gemaakt met gerecyclede en natuurlijk biologisch afbreekbare materialen en alle BIOnd-verpakkingen zijn 100% gemaakt van gerecycled papier en zonder plastic.

Ben je zeker?