Lenco bamboe lamp BTL-030BA, met ingebouwde Bluetooth luidspreker

Lenco bamboe lamp BTL-030BA, met ingebouwde Bluetooth luidspreker

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17081185
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. BTL-030BA
EAN 8711902072362
Gewicht artikel 0,338 kg

Beschrijving

Maak kennis met de Lenco BTL-030BA lamp met geïntegreerde Bluetooth-luidspreker - de perfecte metgezel voor outdooravonturen, gezellige samenkomsten en nachtelijke uitstapjes. Dit innovatieve apparaat combineert de functionaliteit van een lantaarn, een krachtige Bluetooth-luidspreker en een milieuvriendelijk ontwerp en is de ultieme alles-in-één oplossing.

Dompel jezelf onder in geluid van hoge kwaliteit met Bluetooth 5.3-technologie die naadloze connectiviteit en kristalheldere geluidsoverdracht mogelijk maakt. Of je nu een barbecue in de achtertuin houdt of buiten ontspant, de BTL-030BA levert 3 watt uitgangsvermogen om je omgeving te vullen met rijke, meeslepende muziek.

Met een IPX4 spatwaterdichtheid is deze lamp beschermd tegen onverwachte regen en spatten, zodat je zorgeloos kunt genieten van je favoriete muziek.

De geïntegreerde oplaadbare batterij biedt ononderbroken entertainment voor een indrukwekkende 40 uur op een enkele lading.

Naast uitzonderlijke audiofuncties heeft dit veelzijdige apparaat ook een geïntegreerd licht. Verlicht je omgeving met de instelbare helderheidsinstellingen, creëer een gezellige sfeer of wijs de weg tijdens nachtelijke activiteiten. Het praktische handvat maakt het gemakkelijk om de lantaarn overal mee naartoe te nemen of op te hangen, wat bijdraagt aan de draagbaarheid en het gemak.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Produkt type Draagbare luidspreker
Kleur veelkleurig
Muziekvermogen (RMS) 3 W
Bluetooth ja
Bluetooth-Reeks 10 m
Aantal luidsprekers 1
Levensduur batterij 40 h
Hoogte 12.5 cm
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Gewicht 280 g
Hoogte verpakking 160 mm
Breedte verpakking 90 mm
Diepte verpakking 100 mm
Gewicht verpakking 0.338 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (1,3 MB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?