Lenco Karaoke Luidspreker BTC-060WH, Witte draadloze microfoon

Lenco Karaoke Luidspreker BTC-060WH, Witte draadloze microfoon

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17081184
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. BTC-060WH
EAN 8711902081296
Gewicht artikel 1,807 kg

Beschrijving

Met de LENCO BTC-060WH haal je een complete karaokeset in huis, inclusief Bluetooth®, oplaadbare accu, draadloze karaokemicrofoon, disco LED-verlichting en afstandsbediening met geluidseffecten. Het draagbare ontwerp en het lage gewicht van slechts 1,42 kg maken het mogelijk om de speaker overal mee naartoe te nemen. De ingebouwde oplaadbare 2400mAh batterij geeft je tot 12 uur ononderbroken plezier. Zelfs als je geen fan bent van karaoke, is de BTC-060WH een geweldige keuze!

Stream moeiteloos muziek vanaf elk Bluetooth-apparaat met Bluetooth. Maar je bent niet beperkt tot Bluetooth - gebruik de aux-ingang en USB-poort voor nog meer flexibiliteit.

De Lenco BTC-060WH is geschikt voor karaokeliefhebbers van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Met 20W vermogen, twee ingebouwde luidsprekers (15W + 10W) en een draadloze oplaadbare microfoon met volumeregeling biedt deze set de ultieme karaoke-ervaring. De afstandsbediening met geluidseffecten en stemvervorming geeft je volledige controle. Je kunt zelfs een tweede microfoon aansluiten als je een duet wilt zingen.

Met een praktische draaggreep en compacte afmetingen is de Bluetooth-luidspreker gemakkelijk te vervoeren. De ingebouwde 2400mAh oplaadbare batterij zorgt voor langdurig plezier, en de draadloze microfoon heeft zijn eigen 1200mAh batterij voor extra gemak. Zo kun je altijd en overal van muziek genieten.

Het LED-display aan de bovenkant van de luidspreker maakt de bediening eenvoudig en de LED-lichteffecten passen zich aan het ritme van de muziek aan, waardoor de BTC-060WH een indrukwekkend visueel effect heeft.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Produkt type Draagbare luidspreker
Kleur wit
Microfoon ja
Muziekvermogen (RMS) 20 W
Bluetooth ja
Bluetooth-Reeks 10 m
Aantal luidsprekers 1
Hoogte 25 cm
Breedte 16.5 cm
Diepte 14.5 cm
Gewicht 1790 g
Hoogte verpakking 300 mm
Breedte verpakking 180 mm
Diepte verpakking 200 mm
Gewicht verpakking 1.807 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (1,7 MB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?