SOFTING Professionele IT-meettechnologie

Softing IT Networks is een betrouwbare partner voor het testen, kwalificeren en certificeren van bekabeling in IT-systemen op basis van wereldwijde technologische standaarden. Na de overname werd het voormalige Psiber Data GmbH onderdeel van Softing's IT Networks divisie.

Sindsdien is "Optimize!" de filosofie van Softing als fabrikant van elektronische test- en meetapparatuur van topniveau voor prestatiekwalificatie, certificering en documentatie van complexe IT-bekabelingssystemen. Want met Softing's test- en meetoplossingen voor koper- en glasvezelnetwerken kunt u uw dagelijkse werkprocessen optimaliseren.

De handige en gebruiksvriendelijke apparaten zijn uiterst robuust en leveren zeer nauwkeurige meetresultaten. Dit maakt de test- en meetapparaten ideaal voor het vinden en herkennen van storingen.

Wil je meer weten over de aangeboden artikelen, ben je op zoek naar andere producten of wil je een overzicht van het gehele Softing IT Networks assortiment, bezoek dan onze online shop. Of bel ons gewoon even, we helpen je graag verder.

Alle producten van het merk SOFTING

Ben je zeker?