Breed assortiment glasvezelproducten

SECOMP, uw betrouwbare partner op het gebied van passieve netwerkproducten, biedt u een uitgebreid assortiment glasvezelproducten. Ons assortiment omvat een breed scala aan glasvezel patchkabels, maar ook behuizingen voor 19" netwerkkasten, glasvezeladapters, koppelingen en tools.

Glasvezelpatchkabels (FO patchkabels) vertegenwoordigen een moderne methode voor het verzenden van informatie met behulp van licht, die gebaseerd is op een technologie die duizenden jaren oud is. Tegenwoordig worden echter geen kaarsen, zonlicht of spiegels meer gebruikt, maar licht van nauwkeurige lasers, krachtige lichtemitterende diodes (LED's) en glasvezels. Het gebruik van glasvezelkabels (FO) neemt gestaag toe, waarbij glasvezeltechnologie momenteel de enige manier is om de vereiste bandbreedtes over afstanden van meer dan 30 meter te verzenden.

SECOMP is uw betrouwbare partner voor passieve netwerkinstallaties en biedt een uitgebreid assortiment glasvezelproducten. We bieden een breed assortiment glasvezel patchkabels, ook wel jumpers genoemd. Deze variëren van eenvoudige simplex jumpers (met één vezel) voor gebruik in FTTH-toepassingen tot verschillende duplex jumpers ontworpen voor toepassingen met extreem hoge bandbreedte.

We willen in het bijzonder onze glasvezel patchkabels benadrukken, die zijn uitgerust met een speciale stalen omhulling. Deze hoogwaardige kabelstructuur maakt glasvezelkabels schokbestendig en geschikt voor toepassingen met hogere mechanische eisen. Een ander uitstekend product zijn de duplex-jumpers met connectoren met laag verlies, die worden gekenmerkt door hun bijzonder lage insertieverlies (laag verlies) en ook geschikt zijn voor gebruik in bijzonder dichte omgevingen.

De kwaliteit van glasvezelpatchkabels wordt bepaald door verschillende eigenschappen, waaronder het type vezel, de dempingseigenschappen, de bandbreedte en de kwaliteit van de connectortypen. Het is essentieel om zorgvuldig de juiste kwaliteit glasvezelpatchkabels voor de toepassing te kiezen om een hoge signaalkwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Glasvezel patchkabel

Glasvezelaccessoires

Meetapparaten & gereedschappen

Ben je zeker?