frogblue frogDisplay V2, touchscreen bediening

frogblue frogDisplay V2, touchscreen bediening

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 10-5-2024
Art. nr. 17210032
Merk / Fabrikant Frogblue
Fabrikant artikel nr. CU-Dis-A.02
EAN 4260578530842
Gewicht artikel 0,307 kg

Beschrijving

De frogblue "smartphone" met touchscreenbediening en WLAN-gateway voor de inbouwdoos (230 V~). Met geïntegreerde nabijheidssensor, lichtsterktesensor, microfoon, luidspreker, temperatuursensor, tijdbuffer.

- 2 ingangen voor het aansluiten van potentiaalvrije contacten (schakelaars, drukknoppen, relais)
- Netspanning AC 110-240 V ~
- TFT QVGA
- Resolutie 320x240 px
- WLAN 2,4 GHz 802.11 b/g/n
- Bluetooth 4.2 lage energie
- Draadloos vrije-veld bereik 30 meter
- Omgevingstemperatuur -25°C tot +45°C

De "smartphone aan de muur" voegt visualisatie, toegangscontrole, bewegingsdetectie, intercom of videoweergave toe aan ons systeem. Via zijn WLAN-verbinding, bijvoorbeeld met de FritzBox™, biedt het veilige toegang op afstand tot de frogblue HomeApp terwijl je onderweg bent. Het frogDisplay is puristisch, plat en heeft een wit glazen ontwerp. Alle functies en scenario's van intelligent wonen kunnen worden bediend met het touchscreen. Het communiceert rechtstreeks met de frogs via Bluetooth™. Met 81 x 81 mm is de frogDisplay net zo groot als een lichtschakelaar.

De frogDisplay biedt een telefoonfunctie en Onvif camera-integratie (Open Network Video Interface Forum). Dit betekent dat de frogDisplay naast de systeembesturing ook als alarmsysteem kan worden gebruikt. Het werkt als een SIP-telefoon en gebruikt de Fritzbox als een telefoonstation, bijvoorbeeld om direct een telefoongesprek te activeren wanneer bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden of om camerabeelden naar het display te sturen. De communicatie werkt ook andersom: een oproep naar het FrogDisplay kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de deur te openen, het licht in te schakelen of het alarmsysteem in/uit te schakelen.

De frogDisplay is een compacte bedieningsinterface - puristisch, plat en in een wit glazen ontwerp. Met 81 x 81 mm heeft de frogDisplay slechts de grootte van een lichtschakelaar/knop. Alle functies en scenario's van intelligent wonen (inclusief verwarmingsregeling) kunnen worden bediend met het touchscreen.
Het communiceert rechtstreeks met de frogs en andere componenten van ons systeem via het frogblue Bluetooth® mesh netwerk met behulp van de Bluetooth® LE (Low Energy) standaard. Het frogDisplay biedt een telefoonfunctie en Onvif camera-integratie (Open Network Video Interface Forum). Dit betekent dat het frogDisplay naast de systeembesturing ook als alarmsysteem kan worden gebruikt.

Als een "smartphone aan de muur" maakt het frogDisplay visualisatie, toegangscontrole, intercom en videoweergave mogelijk. Via zijn WLAN-verbinding, bijvoorbeeld met de FritzBox™, biedt het beveiligde toegang op afstand tot de frogblue HomeApp terwijl je onderweg bent. Het werkt als een SIP-telefoon en gebruikt de Fritzbox als een telefoonstation, bijvoorbeeld om direct een telefoongesprek te activeren wanneer bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden of om camerabeelden naar het display te sturen. De communicatie werkt ook andersom: een oproep naar het FrogDisplay kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de deur te openen, het licht in te schakelen of het alarmsysteem in/uit te schakelen.

Systeeminformatie

Dit apparaat is een product van het frogblue systeem. Gedetailleerde technische kennis van frogblue-trainingen is vereist. De functie van het apparaat is afhankelijk van de software. Gedetailleerde informatie over softwareversies en de respectievelijke reeks functies is te vinden op de frogblue website. Technische beschrijvingen, verdere gedetailleerde instructies en informatie over frogblue zijn te vinden in de handleiding, die beschikbaar is op de frogblue website. De inbedrijfstelling en configuratie wordt uitgevoerd met behulp van de frogblue app.

Veiligheidsinstructies

Elektrische apparaten mogen alleen door gekwalificeerde elektriciens worden geïnstalleerd en gemonteerd. Het niet opvolgen van de instructies kan leiden tot schade aan het apparaat, brand of andere gevaren! Gevaar voor elektrische schokken. Apparaat is niet geschikt om los te koppelen. Zelfs als het apparaat is uitgeschakeld, is de belasting niet elektrisch geïsoleerd van het elektriciteitsnet. Voordat u aan het apparaat werkt of lampen vervangt, moet u de netspanning uitschakelen en de stroomonderbrekers uitschakelen. Land specifieke voorschriften moeten in acht worden genomen.

Specificaties

Producent Frogblue
Produkt groep Smarthome
Produkt type Smarthome Zubehör
Kleur wit
Uitgangen dimbaar valt buiten de
Geïntegreerde logische module ja
Geïntegreerde configuratie BackUp ja
Comfort- en tijdfunctie ja
Leistungsmessung valt buiten de
Kortsluitingsdetectie en -aanduiding valt buiten de
Bluetooth ja
Technische bijzonderheden Elektrische apparaten mogen alleen worden geïnstalleerd en gemonteerd door gekwalificeerde elektriciens
Hoogte 81 mm
Breedte 81 mm
Diepte 12 mm
Gewicht 130 g
Hoogte verpakking 80 mm
Breedte verpakking 150 mm
Diepte verpakking 140 mm
Gewicht verpakking 0.307 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (2,4 MB)

Download

frogblue biedt consumenten en installateurs een nieuwe, eenvoudige weg naar smart home-oplossingen - zonder kabels, zonder centrale besturingseenheid, zonder tijdrovend werk, zonder IT-techniek, zonder schakelkast, zonder ruimte in de onderverdeelkast en zonder een wolk.

Het systeem is gebaseerd op zogenaamde kikkers, die achter de lichtschakelaar in de inbouwdoos worden gemonteerd. Deze intelligente regelmodules bieden alles wat een huis of gebouw moet kunnen.

Ben je zeker?