Softing IT Networks

Softing IT Networks staat voor professionele IT-meettechnologie om de prestaties van uw datacommunicatie te optimaliseren door middel van snelle en veilige verbindingen voor de gehele levenscyclus van uw netwerk.

Sinds 1979 hebben Softing en zijn meer dan 400 medewerkers zich ontwikkeld tot een internationaal succesvolle onderneming met hoofdkantoor in Haar bij München, met een jaaromzet van meer dan EUR 84 miljoen in 2021. Als technologisch toonaangevende leverancier van hardware en software ondersteunt Softing zijn klanten met krachtige tools en specifieke oplossingen.
Zakelijke gebieden zijn Automotive, Industrial en IT Networks.

Softing IT Networks is een betrouwbare partner voor het testen, kwalificeren en certificeren van bekabeling in IT-systemen op basis van wereldwijde technologische standaarden. Na de overname werd het voormalige Psiber Data GmbH onderdeel van Softing's IT Networks divisie.

Sindsdien is "Optimaliseren!" de filosofie van Softing als fabrikant van elektronische test- en meetapparatuur van topniveau voor prestatiekwalificatie, certificering en documentatie van complexe IT-bekabelingssystemen. Want met Softing's test- en meetoplossingen voor koper- en glasvezelnetwerken kunt u uw dagelijkse werkprocessen optimaliseren.

De handige en gebruiksvriendelijke apparaten zijn uiterst robuust en leveren zeer nauwkeurige meetresultaten. Dit maakt de test- en meetapparaten ideaal voor het vinden en herkennen van storingen.

Softing IT Networks kenmerkt zich bovendien door een eerlijk prijsbeleid en eenvoudige upgrademogelijkheden. Of het nu gaat om gebouwen, datacenters, industriële omgevingen of de automobielindustrie: met de professionele apparatuur van Softing IT Networks wordt de performance van datacommunicatie gewaarborgd door snellere en veiligere verbindingen gedurende de gehele levenscyclus van het netwerk. Softing IT Networks hecht veel waarde aan persoonlijk en competent advies. In het hoofdkantoor in Haar bij München worden klanten voor alle vragen over alle apparaten ondersteund door ervaren technici.

Alle producten van het merk SOFTING

Ben je zeker?