SEAGATE oplossingen voor gegevensopslag

SEAGATE is 's werelds toonaangevende leverancier van oplossingen voor gegevensopslag en ontwikkelt fantastische producten waarmee klanten en bedrijven overal ter wereld hun belangrijkste herinneringen en bedrijfsgegevens kunnen creëren, delen en opslaan.

De afgelopen jaren is de hoeveelheid opgeslagen gegevens gegroeid van megabytes naar Geopbytes, wat de noodzaak bevestigt om enorme hoeveelheden gegevens succesvol op te slaan en terug te halen. Naarmate de vraag naar opslagtechnologie toeneemt, neemt ook de behoefte aan meer efficiëntie en geavanceerdere functies toe.

SEAGATE is al lang een onmisbaar onderdeel van de opslagindustrie. In de afgelopen 35 jaar heeft SEAGATE de manier waarop opslagtechnologie werkt geëvolueerd, van massaproductie van de 5,25 inch harde schijf die PC-toegang mogelijk maakte tot innovatieve cloud-opslagoplossingen.

SEAGATE werkt eraan om iedereen - van kinderen die foto's maken met hun mobiele telefoon tot bedrijven die enorme hoeveelheden data produceren - nog meer manieren te bieden om met data om te gaan. SEAGATE leidt de volgende generatie innovators, uitvinders, analisten, wetenschappers en ontwikkelaars op en biedt meer snelheid, capaciteit en toegang tot data dan ooit tevoren.

Bij SEAGATE erkennen we dat data is geëvolueerd van statische informatie die werd opgeslagen en vergeten tot een levende entiteit die elke interactie in ons dagelijks leven voedt. SEAGATE ontwikkelt oplossingen om te voldoen aan de groeiende behoeften en eisen van onze data gestuurde maatschappij en nodigt u uit om de oplossingen te verkennen en samen de reis te maken.

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK SEAGATE

Ben je zeker?