D-LINK - Wireless, Switching, videobewaking

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie, evenals voor op maat gemaakte complete oplossingen.

De productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar biedt ook steeds opnieuw praktijkgerichte innovaties. Het biedt producten en oplossingen uit één bron: Wireless, Switching en Video Surveillance. Beginnend met de eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, biedt de D-LINK zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn geschikt voor zowel privé- als professioneel gebruik in de industrie en de handel.

D-LINK DRAADLOZE OPLOSSINGEN (STAND ALONE, UNIFIED EN CLOUD)

In het draadloze segment bieden D-LINK-producten kleine en middelgrote bedrijven uniforme draadloze netwerkoplossingen voor productieve werkomgevingen tegen lage totale eigendomskosten (TCO).

Er wordt een uitstekende toegevoegde waarde geboden voor een breed scala aan toepassingsscenario's. D-LINK professionele draadloze netwerken zijn schaalbaar, eenvoudig in te stellen en eenvoudig te beheren. De uniforme draadloze oplossingen van D-LINK zorgen voor stabiliteit in het hele WLAN dankzij een "zelfherstellend" netwerk en zogenaamde AP-loadbalancing.

Voordelen van draadloze D-LINK-oplossingen:

 • Diverse opties.
 • Naadloos en ononderbroken roamen.
 • Eenvoudig te installeren en te beheren.
 • Robuuste beveiliging.

Op het gebied van switches biedt het merk D-LINK een uitgebreid assortiment met verschillende poortnummers, features en aansluit- en uitbreidingsmogelijkheden. Dit zijn de basis voor diverse hoogwaardige netwerkoplossingen, geschikt voor zowel het midden- als kleinbedrijf, voor ziekenhuizen, scholen, universiteiten en overheidsinstellingen.

De voordelige D-LINK-switches voldoen aan de steeds hogere eisen op het gebied van capaciteit en snelheid en vormen de basis voor veilige en betrouwbare bedrijfsnetwerken. Dit omvat zowel het creëren van de nodige beveiliging om een ​​end-to-end draadloze infrastructuur te beheren als de nodige bescherming bij het opslaan van gevoelige gegevens.

Voordelen van D-LINK-switches op een rij:

 • Probleemloze spraak- en video-ondersteuning.
 • Dekking van alle bandbreedtes: Fast Ethernet, Gigabit Ethernet en 10 Gbit.
 • Flexibele connectiviteit inclusief gemengde koper- en glasvezelnetwerken.
 • Uniform beheer en controle van toegang via draadloze of bekabelde apparaten voor meer veiligheid en lagere kosten.
 • Gegarandeerde interoperabiliteit om operationele kosten te verlagen.
 • Ingebouwde en robuuste beveiliging vermindert risico's en kosten.
 • Schaalbare oplossingen: modulair gebruik of stapelbaar.

D-LINK VIDEOBEWAKINGSOPLOSSINGEN

Het merk D-LINK staat voor holistische monitoringoplossingen! Van camera's en schakelaars tot WLAN, opslag en software - het productassortiment van D-LINK biedt alles voor een complete en professionele beveiligingsoplossing.

Power over Ethernet maakt de constructie van videobewaking eenvoudiger, veiliger en kosten effectiever. De meeste zakelijke D-LINK-camera's ondersteunen installatie met één kabel dankzij PoE-technologie. Een combinatie met een D-LINK Smart PoE-switch maakt ook bediening op afstand en bewaking van de stroom mogelijk.

De slimme schakelaars van D-LINK beschikken over automatische detectie van IP-camera's, waardoor een virtueel LAN wordt gecreëerd en het verkeer op deze manier wordt geprioriteerd - dit wordt de exclusieve Auto Surveillance VLAN-technologie genoemd.

 

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK D-LINK

Ben je zeker?