VIVOTEK - Integratie van video, spraakcommunicatie en technologie

VIVOTEK INC (TAIEX: 3454), opgericht in 2000, heeft al snel een plaats veroverd als toonaangevend merk in de beveiligingsindustrie.

De producten van VIVOTEK, die bekend staan om IP-surveillance-oplossingen van wereldklasse, zijn toekomstbestendig en uiterst betrouwbaar. Ze maken de overgang mogelijk van traditionele analoge videobewaking naar volledig digitale bewaking.

Het brede productassortiment bestaat uit netwerkcamera's, videoservers, netwerkvideorecorders en beheersystemen.

VIVOTEK Hardware

VIVOTEK-producten zijn ideaal voor installatie in banken, benzinestations, voor stadstoezicht, in hotels, bij transportbedrijven, in de detail- of groothandel en voor tal van andere industrieën.

De netwerkcamera's, vaak IP-camera's genoemd, brengen digitale beeldsignalen direct of op aanvraag over naar digitale netwerken, waardoor ze ideaal zijn voor alle veiligheid gerelateerde taken.

Hoogtepunten in het assortiment van marktleider VIVOTEK zijn de koepelvormige camera's, die perfect zijn voor buitengebruik, bijvoorbeeld als beveiligingscamera. De constructie en materiaaleigenschappen van deze camera's zijn vandalismebestendig en absoluut weerbestendig. Dankzij het draaibereik tot 350 graden en het kantelbereik tot 85 graden is het eenvoudig om verschillende gebieden naar wens te bewaken. Beelden volledig in kleur - dag en nacht - zijn een ander hoogtepunt. Een vaste brandpuntsafstand zorgt voor een zeer goede resolutie van het beeldmateriaal en levert briljant weergegeven beelden.

PANORAMA NETWERKCAMERA'S: 180° ZICHT - BEWAKINGSDEKKING RONDOM

VIVOTEK biedt de meest uitgebreide reeks 180° panoramische oplossingen voor IP-surveillance. Door zo'n grote gezichtshoek in één video/beeld te dekken, beschikken gebruikers over een eenvoudige en effectieve methode voor situatiebewaking. Met vrijwel geen dode hoeken en een holistisch gezichtsveld kunnen gebeurtenissen volledig worden vastgelegd. De 180° panoramische oplossingen van VIVOTEK zijn verkrijgbaar in verschillende megapixelresoluties en behuizingen en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder detailhandel, onderwijs, transport en nog veel meer.

De panoramische netwerkcamera's van VIVOTEK bieden niet alleen een uitstekende dekking van 180° horizontaal gezichtsveld, maar ook andere functies met een enorme toegevoegde waarde. Voor omgevingen met hoge helderheids- en contrastverschillen is WDR Pro beschikbaar op sommige modellen. Voor bewaking overdag en 's nachts waar geen externe verlichting beschikbaar is, hebben deze modellen ingebouwde panoramische infraroodverlichting voor een 24/7 dekking.

VIVOTEK Software

Naast hoogwaardige hardware biedt VIVOTEK allerlei handige software voor professioneel gebruik van de apparaten:

VIVOTEK VAST

 

VIVOTEK VAST is een professionele video- of centrale beheersoftware met veel intuïtieve functies waarmee alle IP-bewakingsproducten van VIVOTEK kunnen worden bestuurd en beheerd. Het ondersteunt honderden camera's en sub eenheden in een hiërarchische structuur. Bekijken, opnemen, afspelen en event-/gebruikersbeheer worden op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier ingesteld.

VAST benut de kracht van VIVOTEK netwerkcamera's voor verschillende oplossingen zoals Seamless Recording, Panorama PTZ en integratie van metadata van videoanalyse.

Met een complete server- en clientstructuur ondersteunt VAST beheer op afstand en creëert het robuuste systemen voor veelzijdige toepassingen, bijv. in de detailhandel, woningbouw en industrie.

VIVOTEK iViewer

 

iViewer is de mobiele app van VIVOTEK met een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers livebeelden kunnen bekijken van honderden camera's - beheerd door VAST ST7501 of VAST NVR.

iViewer kan rechtstreeks verbinding maken met individuele camera's en helpt bij het toevoegen van apparaten via IP-adres of IP-vinder. Daarbij ondersteunt iViewer apparaat beheer, tweewegaudio, PTZ- en standaardbesturing, digitale zoom, fisheye-cameravereffening, snapshotfuncties.

iViewer kan ook opnames afspelen van VIVOTEK VAST ST7501 en NVR's.

VIVOTEK MILIEUMANAGEMENT

VIVOTEK is zich ten volle bewust van zijn verantwoordelijkheid om samen te leven met het milieu en duurzame ontwikkeling.

Daarom heeft VIVOTEK een uitgebreid, milieuvriendelijk productiebeleid geïmplementeerd. Dit heeft betrekking op productontwerp, componentenselectie, productie, kwaliteitscontrole, verpakking en verzending. De ecologische voetafdruk wordt zo effectief verbeterd in termen van milieubescherming.

VIVOTEK kwaliteitscertificaat

 

  • ISO 14001 (Certificering sinds 2005)
  • TL 9000 (Certificering sinds 2005)
  • WEEE (sinds 2006)
  • RoHS (sinds 2006)
  • IECQ HSPM (QC 080000 sinds 208)

 

VIVOTEK richtlijnen voor ecologisch ontwerp

 

  • Geen milieugevaarlijke stoffen (HSE)
  • Gemakkelijke demontage en recycling (WEEE)
  • Ecologisch ontwerp (EuP

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK VIVOTEK

Ben je zeker?