XILENCE - Componenten voor koeling en geluidsreductie van desktop pc's

Al 20 jaar staat het merk Xilence voor componenten voor koeling en geluidsbeperking van desktop pc's. Samen met een internationaal team ontwerpt en ontwikkelt het merk producten die voldoen aan de steeds hogere technologische eisen.

Het Xilence-team heeft er zijn werk van gemaakt om goede gaming pc-hardware aan te bieden met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Het merk biedt ook prijs geoptimaliseerde pc-componenten voor kantoor.

Goedkope game-uitrusting.

 

Xilence heeft zich tot doel gesteld om klanten aantrekkelijke en krachtige spelapparatuur te kunnen bieden die voldoet aan de tijdsgeest en de momenteel vereiste prestaties beheerst. Net als de technologie blijft Xilence evolueren en nieuwe producten ontwikkelen voor de individuele eisen van gamers op basis van de huidige technische vooruitgang.

De missie van het merk is om mensen te vergezellen in hun game-ervaringen en hen bij te staan op hun weg, stil, krachtig, duurzaam, indrukwekkend en voor een lange tijd. De producten omvatten: gecertificeerde pc-voedingen, CPU-koelers en waterkoelers, casefans, pc-koffers, notebookadapters en accessoires zoals thermische verbindingen.

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK XILENCE

Ben je zeker?