TRENDNET - Innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare netwerken

TRENDnet is toegewijd aan het creëren van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare netwerken waarop klanten vertrouwen (Networks People Trust™).

De oplossingen van TRENDnet verbinden talloze apparaten met elkaar om u te helpen verbonden te leven en te werken.

TRENDnet creëert sinds 1990 bekroonde netwerkoplossingen die u verbinden met wat voor u belangrijk is.

Sinds de oprichting in Torrance, Californië, heeft TRENDnet zich ontwikkeld tot een toonaangevend wereldwijd netwerk hardware merk.

Van de basis van een netwerk tot de randapparatuur, TRENDnet's extreem uitgebreide productportfolio beslaat voornamelijk de categorieën van high-performance AV switches, industriële switches / oplossingen, WLAN PoE oplossingen, bewakingscamera's, NVR bewakingssystemen en powerline oplossingen.

Power Your Business Solutions

TRENDnet producten hebben een uitstekende prijs-prestatieverhouding met meerdere bekroonde productreeksen en bewezen betrouwbaarheid, uitstekende productkwaliteit, uitgebreide after-sales service, pre-sales engineering support en eersteklas technische ondersteuning.

ALLE NIEUWIGHEDEN VAN HET MERK TRENDNET

Bespaar met Power over Ethernet

 

Bespaar op installatiekosten door stroom en gegevens via Ethernet-kabels te verzenden naar PoE-apparaten, zoals IP-camera's en toegangspunten. PoE levert tot 15,4 watt vermogen per poort; PoE+ levert tot 30 watt vermogen per poort. De voordelen van PoE zijn onder andere lagere installatiekosten, snellere installatie, flexibiliteit voor installaties op afstand, kostenbesparingen omdat elektriciens niet nodig zijn, schaalbaarheid van het netwerk en beheerde controles.

Met het uitgebreide portfolio van TRENDnet kunt u uw klant de optimale switches voor zijn behoeften aanbieden. Managed switches hebben beheerde besturingselementen zoals VLAN-ondersteuning, PoE-besturing, verkeersanalyse en multicast-ondersteuning. Unmanaged switches vergroten alleen de poortdichtheid. PoE levert zowel stroom als gegevens via Ethernet-kabels. PoE levert tot 15,4 watt vermogen per poort; PoE+ levert tot 30 watt. Gigabit-switches zijn schaalbaarder; 10/100-switches zijn zuiniger. Metalen switches zijn duurzamer, maar plastic switches zijn een meer kosteneffectieve oplossing.

TRENDnet heeft een uitgebreid switch portfolio, inclusief unmanaged switches, Web Smart, Layer 2, 10GBit, PoE/PoE+, AV en industriële switches. Het hangt af van de behoeften van de klant welke oplossingen je aanbiedt. Of het nu voor thuis, SOHO, in het AV-segment of voor grote klanten is, TRENDnet heeft de juiste switch. Zelfs in de industriële sector voor bijzonder veeleisende en weersgevoelige taken heeft TRENDnet de juiste oplossingen bij de hand.

Krachtige AV-switches

 

High-performance AV-switches hebben een LED-display aan de voorkant van het toestel dat het totale PoE-budget, het resterende vermogen en het stroomverbruik per poort weergeeft. Uitgangen aan de achterkant van het apparaat voor beter kabelbeheer en eenvoudige integratie in je AV-rack, sterke algemene PoE-prestaties en PoE-ondersteuning maken het dagelijkse werk eenvoudiger. Aanvullende apparaten zijn onder andere AV-apparatuur, video-encoders en decoders, audiodistributiesystemen, IP-surveillancecamera's en draadloze toegangspunten. Veel voorkomende toepassingen zijn restaurants en cafés, huizen met AV in meerdere kamers, TV/radio-uitzendingen, bedrijfspanden en universiteiten.

Industriële Switches / oplossingen

 

Robuuste industriële netwerkoplossingen. De industriële switch- en vezeloplossingen van TRENDnet bieden betrouwbare en geharde netwerk hardware voor extreme omgevingen, inclusief omgevingen met extreme temperaturen of hoge niveaus van stof- en vuildeeltjes. De industriële switch-oplossingen van TRENDnet bieden behuizingen met IP30/IP40-classificatie voor zware temperatuurwisselingen, glasvezeloptica voor netwerken over lange afstanden en latentie, en zijn ideaal geschikt voor gebruik met outdoor surveillance-oplossingen. Industriële switches worden vaak gebruikt in combinatie met NEMA schakelkasten (schakelkasten niet verkrijgbaar bij TRENDnet).

WLAN PoE-oplossingen

 

Draadloze PoE-oplossingen. TRENDnet biedt u Wireless PoE-oplossingen voor zowel buiten- als buitengebruik. Breid uw binnennetwerk uit met krachtige indoor PoE access points, en verbind gebouwen eenvoudig met elkaar met TRENDnet outdoor access points. Speciaal voor uw klanten die verschillende kantoor- of hotelgebouwen op één site willen verbinden, zijn de WLAN PoE oplossingen van TRENDnet de perfecte oplossing.

Bewakingscamera's / Surveillance

 

Met het uitgebreide assortiment IP-camerabewaking van TRENDnet vindt u altijd de juiste camera voor uw project. De Ultra en HD camera's zijn geschikt voor buiten- en/of binnengebruik. Bij de camera's ontvang je een beheersoftware met tal van functies die je kan upgraden tot bedrijfsniveau. Mobiele toepassingen zijn ook beschikbaar. Verschillende camerafuncties zoals PoE, draadloos, optische en/of digitale zoom, varifocale lenzen, speed dome, gemotoriseerde dome/PTZ, 4MP en nachtzicht zijn beschikbaar. De uitgebreide selectie van TRENDnet bewakingscamera's maakt het mogelijk om zelfs complexe klantvereisten te implementeren.

NVR bewakingssystemen

 

Met het NVR-surveillancesysteem van TRENDnet kunt u uw surveillancenetwerk gemakkelijk beheren via één enkele interface. De NVR's van TRENDnet zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de IP-camera's van TRENDnet; stel de producten samen tot de oplossing die voldoet aan uw behoeften of die van uw klanten. Verminder het energieverbruik en bespaar op elektriciteitskosten door het elimineren van de noodzaak om continu een computer te laten draaien met dure camera management software. Met de NVR's van TRENDnet kunnen grote hoeveelheden opnames van verschillende camera's eenvoudig centraal worden opgeslagen. Voor thuis, winkels, kantoren, kleine bedrijven, parkeergarages en complexe oplossingen heeft TRENDnet de juiste producten.

Powerline oplossingen

 

Powerline-adapters gebruiken de bestaande stroomkabels in uw huis of bedrijf om een netwerk te creëren of uw bestaande netwerk uit te breiden. TRENDnet powerline-adapters bieden een kosteneffectieve oplossing waarmee uw klant zijn netwerk kan uitbreiden zonder extra kabels te moeten leggen. Deze adapters zijn vooral handig voor gebouwen met stenen muren waar Wi-Fi-signalen moeilijk doorheen dringen. Sluit een TRENDnet Powerline Adapter aan op een router en steek een andere Powerline Adapter in het gewenste stopcontact om een bekabeld netwerk met hoge prestaties te creëren of uit te breiden. Je kan tot 8 TRENDnet Powerline Adapters samen gebruiken.

BETROUWBARE INDUSTRIËLE NETWERK HARDWARE

Sterke switches en glasvezel oplossingen

 

TRENDnets reeks industriële switches en vezeloplossingen bieden betrouwbare en geharde netwerkoplossingen voor extreme en zware industriële omstandigheden. De industriële netwerkproducten van TRENDnet hebben metalen behuizingen met IP30 (of IP40) rating en industriële componenten die bestand zijn tegen grote temperatuurschommelingen in zowel warme als koude weersomstandigheden, omgevingsvuil en zware schokken en trillingen, en bescherming bieden tegen ESD, EMI en overbelasting.

De industriële switch- en vezeloplossingen van TRENDnet zijn ideaal voor gebruik met outdoor bewakingscamera's. Outdoor bewakingssystemen vereisen extra functies in vergelijking met indoor oplossingen om consistent bestand te zijn tegen temperatuur- en weersschommelingen.

De industriële oplossingen van TRENDnet zijn vooral ideaal voor gebieden waar temperatuur en weer sterk kunnen variëren binnen dezelfde dag, week of maand. Zodra u uw monitoringsystemen hebt ingesteld, is het zeer onwaarschijnlijk dat u hardware zult willen veranderen telkens het weer verandert.

Net als standaard netwerkswitches zijn industriële switches verkrijgbaar in verschillende ontwerpen met verschillende functies om zo goed mogelijk aan je behoeften te voldoen. TRENDnet biedt standaard niet-PoE switches, maar ook PoE, PoE+ en UPoE switches, en beheerde en onbeheerde switches.

UPoE

 

Met 60 watt vermogen levert de Ultra PoE categorie twee keer zoveel vermogen als de huidige IEEE 802.3at standaard en is beter geschikt om te voldoen aan de hoge vermogensvereisten van de netwerkapparaten van vandaag. Met een veel hogere stroomcapaciteit biedt de Ultra PoE productreeks van TRENDnet ononderbroken service en netwerkconnectiviteit, vooral voor kritieke netwerktoepassingen.

TRENDnet's 6-poorts geharde industriële Gigabit Ultra PoE DIN-rail switch, model TI-UPG62, heeft een hoog performance capaciteit met een totaal PoE vermogen van 240 watt, wat genoeg vermogen levert voor zelfs de meest veeleisende netwerk- en bewakingstoepassingen. Deze UPoE industriële unmanaged switch heeft vier Ultra PoE-poorten en twee speciale SFP-sleuven voor glasvezelnetwerken over lange afstanden (zonder de poortdichtheid te verminderen).

Variabele spanning

 

Variabele spanning maakt het gebruik mogelijk van laagspanningsvoedingen van 12V en 24V die tegenwoordig in de meeste industriële toepassingen worden gebruikt, in plaats van de standaard 48V die vereist is voor de meeste PoE-voedingen. Variabele spanning geeft installateurs en integratoren meer flexibiliteit voor installaties en toepassingen.

TRENDNets 6-poorts industriële Gigabit PoE+ DIN Rail switch 12 - 56V, model TI-PG62B, biedt vier Gigabit PoE+ poorten en twee speciale SFP-slots met een totaal PoE+ vermogen van 60-120W. Fouttolerantie wordt gegarandeerd door de dubbele redundante 12-56VDC voeding met een uitgangsalarmrelais dat wordt geactiveerd bij een stroomstoring/uitval van de primaire en/of redundante voeding.

Glasvezelconverters & SFP-modules

 

Glasvezelverbindingen zijn ideaal voor netwerktoepassingen over lange afstanden en voegen een extra beschermingslaag toe aan je netwerk. Glasvezelverbindingen zenden geen signalen uit en zijn daarom uiterst moeilijk te onderscheppen in vergelijking met koperen Ethernetkabels.

Glasvezel is ook ideaal voor industriële omgevingen met sterke elektromagnetische interferentie (EMI). Vezel is ongevoelig voor EMI en radiofrequentie-interferentie (RFI). Signaalverlies is minimaal omdat glasvezelsignalen uit licht bestaan en er geen overspraak- of impedantieproblemen zijn.

Met de kosteneffectieve glasvezelnetwerkoplossingen van TRENDnet kunnen bedrijven van elke grootte van deze voordelen profiteren. TRENDnet's glasvezelconverters leveren stroom aan PoE, PoE+, en/of UPoE-compatibele apparaten zoals IP-camera's, VoIP, telefoons en draadloze toegangspunten, terwijl ze glasvezel naar koperethernet converteren. TRENDnet biedt een breed scala aan industriële vezelconverters, waaronder een multimode SC vezelconverter, een single mode SC vezelconverter en nog veel meer.

SFP-modules (of mini-GBIC's) zijn ontworpen om glasvezelconnectiviteit te bieden via uw netwerkswitch. Zoek naar industriële switches die SFP-poorten hebben, zoals TRENDnet's 6-poorts verharde industriële Gigabit Ultra PoE DIN-rail switch, model TI-UPG62 of de 12-poorts verharde industriële Gigabit PoE+ Layer 2+ managed DIN-rail switch, model TI-PG1284i.

De meeste industriële switches van TRENDnet hebben minstens één SFP-poort voor glasvezelverbindingen. De industriële switches van TRENDnet bieden ofwel dedicated SFP-slots of gedeelde SFP-slots. Voor switches die poorten delen, kan slechts één functie tegelijk worden gebruikt.

Stroomvoorziening

 

In tegenstelling tot standaard netwerkswitches hebben industriële switches normaal gezien geen voeding. Sommige industriële switches hebben de voeding ingebouwd, maar aangezien elke functie andere stroomvereisten kan hebben, moet je een voeding kopen die het best past bij je behoeften.

Bij sommige toepassingen werken industriële schakelaars op een 12V-batterij en sommige industriële toepassingen gebruiken alleen 12V-stroom. Daarnaast hebben veel DIN-rail toepassingen al een voeding. Omdat de stroomvereisten variëren en om de algemene hardwarekosten laag te houden, zijn de industriële schakelaars van TRENDnet en de nodige voedingen afzonderlijk verkrijgbaar.

NEMA schakelkast

 

Industriële schakelaars en hun voedingen worden vaak gebruikt met een geventileerde NEMA schakelkast voor buitentoepassingen en bescherming tegen vocht. Deze NEMA schakelkasten kunnen op maat worden gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om te voldoen aan jouw specifieke industriële toepassing.

Er zijn verschillende soorten NEMA-behuizingen en elk type behuizing is ontworpen voor een specifiek doel, om bestand te zijn tegen een specifiek weerpatroon of een specifieke omgeving. De normen voor NEMA-behuizingen worden vastgesteld door de National Electrical Manufacturers Association in Noord-Amerika, die de verschillende klassen elektrische behuizingen en kasten regelt.

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK TRENDNET

Ben je zeker?