ROLINE GREEN - Voor het milieu

HELP ONS MILIEU EN VOORKOM ONNODIG PLASTIC AFVAL!

Als uitgangspunt voor onze ROLINE GREEN serie hebben we een reeks bekende ROLINE kwaliteitskabelproducten geselecteerd. Bij ROLINE GREEN gebruiken we voor deze producten geen plastic zakken en plastic kabelbinders. In plaats daarvan zijn de producten alleen voorzien van een papieren label. De kabels zelf zijn gemaakt van halogeenvrij TPE-materiaal om het klassieke omhulselmateriaal PVC te vermijden.

ROLINE GREEN Logo

ROLINE producten zijn ontwikkeld voor professionele en industriële gebruikers en verschillen in kwaliteit fundamenteel van vergelijkbare producten uit de IT-omgeving. De hoge compatibiliteit in interactie met andere apparaten is uitzonderlijk. ROLINE producten voldoen aan alle voorgeschreven Europese normen en richtlijnen. De specificaties en eisen van de verschillende normen en technologieën worden strikt opgevolgd.

 

Om dit met ons eigen merk ROLINE GREEN te bereiken, worden computeraccessoires en netwerkproducten van onze leveranciers sinds de oprichting van het bedrijf regelmatig onder de loep genomen in ons eigen testlaboratorium. Als een product niet aan onze eisen voldoet, komt het niet in onze productportfolio terecht. Daar zijn veel redenen voor, variërend van het niet voldoen aan technische specificaties, overtreding van wettelijke vereisten (elektromagnetische compatibiliteit, schadelijke stoffen, veiligheid van apparaten) tot kwaliteitsdefecten.

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK ROLINE GREEN

Ben je zeker?